De Opdrachtgever – 2de herziene druk

De Opdrachtgever – 2de herziene druk - Edwin van Dieën | Northernlights300.org

...act tussen de projectmanager en de opdrachtgever ... Projectmanagement op basis van IPMA-D, 2de geheel herziene ... ... . BiSL® - Een Framework voor business informatiemanagement - 2de herziene druk - Ebook written by Remko van der Pols, Ralph Donatz, Frank van Outvorst. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read BiSL® - Een Framework voor business informatiemanagement - 2de herziene druk. Køb Projectmanagement op basis van IPMA-D, 2d ... De Opdrachtgever - 2de herziene druk ... . Køb Projectmanagement op basis van IPMA-D, 2de geheel herziene druk af Bert Hedeman som bog på engelsk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Dit boek biedt alle basiskennis die je nodig hebt om het vak projectmanagement te leren kennen. Het .. Projectmanagement op basis van PRINCE2® Editie 2009 - 2de geheel herziene druk: Editie 2 - Ebook written by Hans Fredriksz, Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Projectmanagement op basis van PRINCE2® Editie 2009 - 2de geheel herziene druk ... De Opdrachtgever - 2de herziene druk €22.5. Opdrachtgeven met resultaat €30.5. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap €27.5. Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt €23.5. Een werkweek van 4 uur €15.99. Ontdek je sterke punten 2.0 €20.99. Denk groot & word rijk €17.99. De 5 frustraties van teamwork Het Courseware is geschikt voor het Nederlandse PRINCE2® Editie 2017 examen. Tevens zijn er twee Nederlandse oefen examens van PRINCE2® 2009 toegevoegd voor studenten die toch liever het 2009 examen willen maken. Waarom een PRINCE2 training volgen? In ieder project komen zes variabelen voor, daarom zijn er bij een project zes aspecten die beheerd...

INFORMATIE

AUTEUR
Edwin van Dieën
DIMENSIE
3,30 MB
BESTANDSNAAM
De Opdrachtgever – 2de herziene druk.pdf

OMSCHRIJVING

De Opdrachtgever – 2de herziene druk 2e druk is een boek van Edwin van Dieën uitgegeven bij Van Haren Publishing. ISBN 9789401800433 De term 'opdrachtgever' wordt tegenwoordig veel gebruikt binnen de overheid. Het is een nieuwe vorm van intern leiderschap geworden. De opdrachtgever is resultaatgericht bezig, zorgt voor de verbinding tussen projecten en de lijn maar heeft geen personele verantwoordelijkheden. Sommige leidinggevenden doen het erbij, maar steeds meer overheden kennen ook fulltime opdrachtgevers. In veel overheden wordt de rol van opdrachtgever gebruikt om de organisatie flexibel te laten veranderen om goed om te gaan met veranderingen in de maatschappelijke opgaven: de opdrachtgever als de 'flexplek' in het organigram. Wat is opdrachtgeverschap eigenlijk? Wat is er nieuw en anders aan? Wat onderscheidt de goede opdrachtgever van de mindere goden? Hoe word je een betere opdrachtgever? Hoe organiseer je het opdrachtgeverschap in samenwerkingsverbanden tussen verschillende overheden? Op deze en andere vragen geeft dit boek een antwoord. Dit boek is allereerst bestemd voor iedereen die wil weten wat de rol van opdrachtgever binnen de overheid inhoudt. Het eerste deel van het boek is hier geheel aan gewijd. De tweede doelgroep bestaat uit de ambtenaren en politici die willen weten hoe ze zich verder kunnen bekwamen in hun rol als opdrachtgever. In het tweede deel wordt beschreven hoe het opdrachtgeverschap stapsgewijs kan worden geprofessionaliseerd. Dit deel van het boek is ook zeer interessant voor de derde doelgroep: de topmanagers binnen de overheid die in hun organisatie aan de slag willen gaan met het verbeteren van het opdrachtgeverschap in de lagere echelons. Ten slotte is het boek interessant voor iedereen die met opdrachtgevers bij de overheid te maken heeft en zich wil kunnen verplaatsen in hun positie. Opdrachtnemers ervaren namelijk wel dat opdrachtgevers een andere logica hanteren, maar kunnen deze vanuit hun eigen positie niet gemakkelijk doorgronden.

Wil je het boek lezen?De Opdrachtgever – 2de herziene druk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edwin van Dieën. Lezen De Opdrachtgever – 2de herziene druk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN