Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips

Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips - Judith Winterkamp | Northernlights300.org

...van de oncologie. Spelling en taaltips (boek) Sneller lezen, sneller schrijven (boek) Bekijk alles ... Download PDF Borstkanker - Een Persoonlijk Verhaal ... . Aan de slag met heldere taal Judith Winterkamp • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Beschrijving Spelling en Taaltips is een veelgelezen rubriek van Management Support, het vakblad voor de secretaresse. In deze rubriek beantwoordt Judith Winterkamp vragen die zij krijgt van de lezers van het blad en van deelnemers aan de spelling- en schrijftrainingen die zij voor Management Support geeft. Hoe de landarbeider werkte en leefde, men wist er weinig van af en stelde er blijkbaar ook weini ... Boek: Spelling en taaltips - Geschreven door Judith Winterkamp ... . Hoe de landarbeider werkte en leefde, men wist er weinig van af en stelde er blijkbaar ook weinig of geen belang in".1 De altijd afgewogen wetenschapper B.H. Slicher van Bath formuleerde het twintig jaar later in zijn monumentale studie over de geschiedenis van het Overijsselse platteland (Slicher van Bath 1957) in meer algemene termen even onomwonden: 'Het is verbazingwekkend te ... Basisboek spelling/ Moons, Aafke; [e.a.]. - 3de druk. - Pearson Benelux, 2014 CommTalks. 40 Thought leaders over het communicatievak van morgen/ van Ruler, Betteke. - Amsterdam : Adfo Groep, 2016 Communicatie rondom evenementen/ Kaarsgaren, Lenny. - Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009 - (Secretaresse Assistent Wijzer; communiceren) Trauma en trance; Wunderwaffen 03. De verdoemden van het Reich; Het Boerderijenboek; Trixie de heksenkat; WOORDENB.LASTECHNIEK E/D/F/N/R/J/CH; Je leeft maar 1 keer; Zaalvoetbal basisboek; Cassette James Bond Bruine Beertjes; Papa in pak - Bouquet 3377; Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips; Bollie en Billie 35. Symfonie in Billie ......

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Winterkamp
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips.pdf

OMSCHRIJVING

Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips 1e druk is een boek van Judith Winterkamp uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462153547 Spelling en Taaltips is een veelgelezen rubriek van Management Support, het vakblad voor de secretaresse. In deze rubriek beantwoordt Judith Winterkamp vragen die zij krijgt van de lezers van het blad en van deelnemers aan de spelling- enschrijftrainingen die zij voor Management Support geeft. Vaak zijn dit heel lastige kwesties, soms gekke, maar altijd heel begrijpelijke vragen. Want voor veeltaalgebruikers is de spelling van het Nederlands niet eenvoudig. Daarom hebben we een paar jaar Spelling en Taaltips gebundeld in dit boekje.De meeste onderwerpen van onze spelling komen aan bod, van de tussen-n tot de schrijfwijze van getallen en het gebruik van de hoofdletter. Leg dit boek op jebureau en blader er regelmatig doorheen. Dan word je op een leuke manier wijzer en fris je jouw kennis op van de basisregels van onze taal.

Wil je het boek lezen?Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Winterkamp. Lezen Secretaresse Assistent Wijzer - Spelling en taaltips Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN