Isa Bella - Isa Bella : verboden voor jongens!

Isa Bella - Isa Bella : verboden voor jongens! - Poppy Harper | Northernlights300.org

...reekt er een felle strijd los om de nieuwe ... Isa Bella - bibliotheek.nl ... ... Marcel van de Ven heeft getekend voor een jeugdboek bij uitgeverij Kluitman. Bij het grote publiek is Marcel bekend van tv-programma's als 'Hunted', 'Ontvoerd' en 'Op de vlucht'. Review for Isa Bella: Verboden Voor Jongens. February 17, 2015 Mehsi Comments 0 Comment. Wat een vreselijk, vervelend boek was dit zeg. Isa Bella droomt van een eigen roze kamer. Helaas deelt ze haar slaapkamer met haar ... Isa Bella: verboden voor jongens - Kinderboeken | Jeugd ... ... . Helaas deelt ze haar slaapkamer met haar stinkende tweelingbroers. Als hun ouders de zolder gaan verbouwen, breekt er een felle strijd los om de nieuwe kamer. Vanaf ca. 7 jaar. Jongens Slaapkamer afbeeldingsresultaat voor tienerkamer jongen | wonen jongenskamer | huisjekijken jeugdkamer gloria - meubelen voor thuis - salons babykamer | kinderkamerstylist tienerkamer | interieurinspiratie kinderkamer ideeën | interieur inrichting meer_september 2010 geschiedenis melderslo bol.com | isa bella - isa bella : verboden voor jongens stylish en verrassend cosy: roze ... Verboden voor jongens!. Isa Bella heeft maar liefst VIJF broers! Probeer dan maar eens een lief, mooi, perfect MEISJE te zijn, zoals buurmeisje Bibi. Dat valt niet mee... Alsof haar vijf stinkende broers nog niet genoeg ellende veroorzaken, moet Isa Bella ook nog eens haar slaapkamer delen met de verschrikkelijke tweeling. Die vindt het grappig om slakken in haar bed te stoppen en alles wat ... Isa Bella verboden voor jongens door Harper, Poppy, EAN 9789020674415. Isa Bella: Chaos op de camping Isa Bella: Bruidsmeisje met pech Isa Bella: Verboden voor jongens Apart of tezamen te verkrijgen Nog in goede staat, geen vlekken of scheuren Slechts 1x gelezen Stuur een chatbericht als je geïnteresseerd bent. Isa Bella is vaak wanhopig, hoe kan zij nu een keurig meisje zijn net als haar buurmeisje Bibi - ook haar beste vriendin. De tweeling heeft haar al heel wat ellende bezorgd met hun akelige fratsen. 'Verboden voor jongens' staat er dan ook op haar slaapkamer. Maar nu komt tante Flo logeren en die mag wel op haar kamer....

INFORMATIE

AUTEUR
Poppy Harper
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
Isa Bella - Isa Bella : verboden voor jongens!.pdf

OMSCHRIJVING

Isa Bella heeft maar liefst VIJF broers! Probeer dan maar eens een lief, mooi, perfect MEISJE te zijn, zoals buurmeisje Bibi. Dat valt niet mee...Alsof haar vijf stinkende broers nog niet genoeg ellende veroorzaken, moet Isa Bella ook nog eens haar slaapkamer delen met de verschrikkelijke tweeling. Die vindt het grappig om slakken in haar bed te stoppen en alles wat meisjesachtig is kapot te maken. Isa's liefste wens is dan ook een eigen slaapkamer, waarin alles roze is en die verboden is voor JONGENS! Als de familie onverwacht een erfenis krijgt, is daar ruimte voor. Maar !sa moet er heel wat voor over hebben.

Wil je het boek lezen?Isa Bella - Isa Bella : verboden voor jongens! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Poppy Harper. Lezen Isa Bella - Isa Bella : verboden voor jongens! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN