Het wit en het purper

Het wit en het purper - Willemijn van Dijk | Northernlights300.org

...aten en De opvolger. Pallas belandt op jonge leeftijd als slaaf in Rome, en na ... Het wit en het purper - De online boekenwinkel. Online ... ... ... 'Het wit en het purper' is het verhaal van een van de voornaamste vrijgelatenen, die onbedoeld aan de wieg stond van het beruchte regime van keizer Nero - en daarmee van de ondergang van de dynastie. Links zoek naar dit boek op bol.com. Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst. WINNAAR BNG BANK LITERATUURPRIJS 2019! In Het wit en het purper beschrijft Willemijn van Dijk in krachtig proza het leven van een vrijgelatene in het Rome van de eerste eeuw na Christus, voor de lezers van Jan van Aken en Hilary Mantel. Willemijn van Dijk schreef eerder Via Roma.De geschiedenis van Rome in 50 str ... Het wit en het purper van Willemijn van Dijk | Boek en ... ... . Willemijn van Dijk schreef eerder Via Roma.De geschiedenis van Rome in 50 straten en De opvolger.. Pallas belandt op jonge leeftijd als slaaf in Rome, en na ... WINNAAR BNG BANK LITERATUURPRIJS 2019! In Het wit en het purper beschrijft Willemijn van Dijk in krachtig proza het leven van een vrijgelatene in het Rome van de eerste eeuw na Christus, voor de lezers van Jan van Aken en Hilary Mantel. Willemijn van Dijk schreef eerder Via Roma.De geschiedenis van Rome in 50 straten en De opvolger.. Pallas belandt op jonge leeftijd als slaaf in Rome, en na ... Het wit en het purper vertelt het gefictionaliseerde verhaal van de vrijgemaakte slaaf Marcus Antonius Pallas, die op slinkse wijze macht verwierf aan het keizerlijke hof van Rome onder keizer ... De vijftiende BNG Bank Literatuurprijs is voor Willemijn van Dijk met haar roman "Het wit en het purper". De prijs bestaat uit 15.000 euro en een sculptuur van Theo van Eldik....

INFORMATIE

AUTEUR
Willemijn van Dijk
DIMENSIE
6,99 MB
BESTANDSNAAM
Het wit en het purper.pdf

OMSCHRIJVING

Het wit en het purper van Willemijn van Dijk beschrijft het leven van een vrijgelatene in het Rome van de eerste eeuw na Christus. Winnaar BNG Bank Literatuurprijs 2019.WINNAAR BNG BANK LITERATUURPRIJS 2019!In Het wit en het purper beschrijft Willemijn van Dijk in krachtig proza het leven van een vrijgelatene in het Rome van de eerste eeuw na Christus, voor de lezers van Jan van Aken en Hilary Mantel. Willemijn van Dijk schreef eerder Via Roma. De geschiedenis van Rome in 50 straten en De opvolger.Pallas belandt op jonge leeftijd als slaaf in Rome, en na jarenlange dienst bij een rijke weduwe krijgt hij zijn vrijheid. Zijn ster stijgt tot ongekende hoogte en uiteindelijk vindt hij zijn weg naar het hof van regerend keizer Claudius. De vindingrijke Pallas ziet kans om door te dringen tot de kleine kring van adviseurs van de keizer. Zijn besluit om het gevaarlijke spel van hoge politiek aan het Julisch-Claudische hof te spelen maakt de weg naar de top van de macht vrij, maar tegen welke prijs?Het wit en het purper is het verhaal van een van de voornaamste vrijgelatenen, die onbedoeld aan de wieg stond van het beruchte regime van keizer Nero – en daarmee van de ondergang van de dynastie.

Wil je het boek lezen?Het wit en het purper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemijn van Dijk. Lezen Het wit en het purper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN