Gedachten & Gevoelens

Gedachten & Gevoelens - M. MacKay | Northernlights300.org

...heeft betekenis behalve wanneer je er zelf een aan geeft ... Het verschil tussen emoties en gevoelens - Emotie ... ... . Gebeurtenissen, al lijken ze op elkaar, worden door iedereen verschillend beoordeeld. Waar de ene persoon totaal ontredderd reageert op een voorval, stapt een ander er schijnbaar eenvoudig overheen. Gedachten bepalen je gevoel. Het is allemaal heel subtiel. Er vliegen bepaalde gedachten door je hoofd, jij besluit onbewust deze gedachten aan te nemen als 'de waarheid', en voor je het weet lijnt je gevoel zich uit met deze nieuwe waarheid. Gedachten gedichtjes zijn voornamelijk gedichten die, ... Je Gedachten Bepalen je Gevoel | soChicken ... . Gedachten gedichtjes zijn voornamelijk gedichten die, hoe kan het ook anders, over iemand gedachten gaan. Dit kunnen prettige gedachten zijn, hersenspinsels, maar natuurlijk ook de verdrietige gevoelens bij bijvoorbeeld het gedicht overlijden, komen aan bod.Het mooiste aan gedichten die over gedachten van ons allemaal gaan, is het feit dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij zichzelf in ... Gedachten Gevoelens Gedrag Geprobeerd Goed idee De ingevulde schema's worden nadat ik ze heb in...

INFORMATIE

AUTEUR
M. MacKay
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Gedachten & Gevoelens.pdf

OMSCHRIJVING

In de afgelopen vijfentwintig jaar zijn tal van nieuwe cognitieve gedragstechnieken ontwikkeld om angsten te temperen, depressies te verlichten en boosheid te bedaren. De beste daarvan vind je in dit boek. In twintig hoofdstukken wordt alles wat nodig is om deze technieken onder de knie te krijgen, uitvoerig, in logische volgorde en stap voor stap gepresenteerd.Gedachten & Gevoelens is opgezet als instructieboek. Het eerste hoofdstuk helpt je je eigen behandelplan op te stellen. In de hoofdstukken waarnaar je vervolgens verwezen wordt, vind je een heldere uitleg van de technieken die je stapsgewijs kunt oefenen op je weg naar verandering. Professionele hulpverleners zullen het nut ontdekken van veel van deze technieken, zowel in hun eigen leven, als bij de behandeling van cliënten.Matthew McKay is directeur van Haight Ashbury Psychological Services in San Francisco. Martha Davis is werkzaam bij het Department of Psychiatry van het Kaiser Permanente Medical Center in Santa Clara, Californië. Patrick Fanning is een deskundige op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg.

Wil je het boek lezen?Gedachten & Gevoelens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. MacKay. Lezen Gedachten & Gevoelens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN