Een kleine moeite

Een kleine moeite - Hugo Blom | Northernlights300.org

...uilde hij niet meer, zoals een echte man past, laat Blom weten ... Een kleine moeite, Hugo Blom - Hardback - 9789044532319 ... ... . Een kleine moeite. Bekijk alles van Hugo Blom. ISBN. 9789044532319. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Mantelzorg. In Nederland voor velen een begrip. Sociale zorg is een kleine moeite denk je al snel, en iedereen wordt er beter van. Allemaal mooi meegenomen voor de rest van de wereld als je zelf voor je ouders gaat zorgen. Een kleine moeite book. Read 5 reviews from the world's larg ... bol.com | Een kleine moeite (ebook), Darcey Bell ... ... . Een kleine moeite book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. De twaalfjarige Samuel de Hoog blijft onbewogen wanneer zijn vader... 'Een kleine moeite' is het verhaal van Samuel. Hij groeit op in een groot huis met alleen een vader, de succesvolle zakenman Beer (Berend). Wanneer Samuel twaalf jaar is besluit Beer dat Samuel naar een internaat moet. Op het oog is het huis van Suus Ruis opgeruimd en netjes, maar kasten kun je er maar beter dicht laten. Door alle troep die erin zit, kunnen sommige niet eens meer open! Tijd voor de grote… Zelf hield Rademaker een doosje achter zodat ook zijn werkzaamheden door konden gaan. De blijdschap bij het ziekenhuispersoneel was echt enorm. "Alleen dit al zou elke ondernemer in de bouw moeten stimuleren om ook hun steentje bij te dragen, hoe klein ook. Kleine moeite groot plezier!" zei René Rademaker. ***...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Blom
DIMENSIE
9,81 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine moeite.pdf

OMSCHRIJVING

De twaalfjarige Samuel de Hoog blijft onbewogen wanneer zijn vader hem op een duur internaat onderbrengt. Zijn onaanraakbaarheid stoot af en trekt aan. Na zijn middelbareschoolperiode heeft hij aan één ingeving genoeg om een succesvol bedrijf op te zetten, terwijl liefde en geluk ondergeschikt blijven. Pas wanneer een pijnlijke jeugdherinnering hem uit zijn evenwicht brengt, daagt bij Samuel het besef dat hij moeite zal moeten doen. Voor anderen, maar ook voor zichzelf.

Wil je het boek lezen?Een kleine moeite in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Blom. Lezen Een kleine moeite Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN