De ziel in het licht van haar hogere auralagen

De ziel in het licht van haar hogere auralagen - Annemiek Douw | Northernlights300.org

... een gesigneerd exemplaar van De ziel in het licht van haar hogere auralagen ... De 40 lagen van de ziel ontsluierd - SpiritueelBoek.nl ... . Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke, gechannelde opdracht bestellen van mijn boek? De ziel in het licht van haar hogere auralagen. ir. Annemiek Douw Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 22,95 ... Daarnaast toont ze aan de hand van diverse cases uit haar praktijk welke problemen zich voor kunnen doen in de auralagen en hoe dit dat uit als menselijke problemen en ziektes. De ziel in het licht van haar hogere auralagen van Annemiek Douw (boek, pa ... De ziel in het licht van haar hogere auralagen ... ... . De ziel in het licht van haar hogere auralagen van Annemiek Douw (boek, paperback, ISBN 9789089542755). ir Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach,... Ook haar aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthemas laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld. ir Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach, paranormaal therapeut en medium heeft opgedaan. Ze maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Daarbij wordt ze terzijde gestaan door haar eigen gidsen, de gidsen van haar cliënten, hun overleden dierbaren en (aarts)engelen ... Van verkoper/antiquair. Het Boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen (9089542752) geschreven door Annemiek Douw bestel je op bruna.nl! ir Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach, paranormaal therapeut en medium heeft opgedaan. Ook haar aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthema s laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld. Als je van nature - zoals ik - sceptisch en nuchter ingesteld bent dan is 'De ziel in het licht van haar hogere auralagen' niet direct een boek dat je spontaan ter hand neemt. Auralagen, entiteiten, gidsen, engelen en vorige levens: ik had er eerlijk gezegd niet zo heel erg veel mee. Bestel De ziel in het licht van h...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemiek Douw
DIMENSIE
4,8 MB
BESTANDSNAAM
De ziel in het licht van haar hogere auralagen.pdf

OMSCHRIJVING

ir Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach, paranormaal therapeut en medium heeft opgedaan. Ze maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Daarbij wordt ze terzijde gestaan door haar eigen gidsen, de gidsen van haar cliënten, hun overleden dierbaren en (aarts)engelen en andere lichtwezens.Ze kwam tot de ontdekking dat er naast de zeven auralagen waar ze aanvankelijk in werkte, een nog breder spectrum was waarin ze schouwen en spiritueel opereren mocht.In dit boek beschrijft Annemiek de 21 verschillende auralagen die zij leerde onderscheiden. Daarnaast toont ze aan de hand van diverse cases uit haar praktijk welke problemen zich voor kunnen doen in de auralagen en hoe dit dat uit als menselijke problemen en ziektes. Ook haar aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthemas laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld.Annemiek hoopt dat dit boek mensen nieuwe inzichten brengt als het gaat om het leven en zijn moeilijkheden en beschrijft oplossingsrichtingen die je als lezer zelf ook kunt toepassen. Daarom staan er, behalve een uitleg over de verschillende lagen en illustratieve cases, ook diverse oefeningen in dit boek. De aanpak is helder, kordaat en diepgaand, waarbij haar technische achtergrond gezorgd heeft voor een stevige aardse laag, zodat het nergens zweverig wordt. Annemiek Douw is vooral in de eerste plaats een Lichtwerker, die als doel heeft zoveel mogelijk het Licht te verspreiden en mensen te helpen helen. Zo nodigt ze hen uit ook naar hun ziel te gaan leven en zelf hun eigen Licht in de wereld te zetten. Soms moet daarvoor helaas eerst nog wat ballast uit het verleden opgeruimd worden. Met dit boek laat zij zien hoe dit ook op een zachte, speelse en liefdevolle wijze kan.

Wil je het boek lezen?De ziel in het licht van haar hogere auralagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemiek Douw. Lezen De ziel in het licht van haar hogere auralagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN