De professor als proefkonijn

De professor als proefkonijn - Irene van Staveren | Northernlights300.org

... is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt ... De professor als proefkonijn - Veen Bosch & Keuning België ... . Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainstream. "De professor als proefkonijn' is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt. Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainst ... 11 juni 2020: Online boekpresentatie 'De professor als ... ... . Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainstream. En met effect: de aanvallen namen met 90% af. BECKUM - Professor Irene van Staveren was chronisch migrainepatiënt. Tot ze instortte en een zoektocht begon naar het ontstaan van de kwelgeest. In De professor als proefkonijn beschrijft ze ... Op donderdag 11 juni is Irene van Staveren, auteur van het boek 'De p...

INFORMATIE

AUTEUR
Irene van Staveren
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
De professor als proefkonijn.pdf

OMSCHRIJVING

"De professor als proefkonijn. Een hoopvol perspectief op migraine' van Irene van Staveren is het persoonlijke verslag van een patiënt op zoek naar genezing."De professor als proefkonijn' is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt. Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainstream. En met effect: de aanvallen namen met 90% af.Van Staveren houdt een vurig pleidooi voor een experimentele geest bij artsen en patiënten. Haar boek biedt een hoopvol perspectief voor de honderdduizenden in Nederland en België die aan migraine lijden.

Wil je het boek lezen?De professor als proefkonijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene van Staveren. Lezen De professor als proefkonijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN