De Power Patiënt

De Power Patiënt - Wil Konings | Northernlights300.org

... lezen van dit boek weet je dat Powerpatiënten sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en minder last hebben van bij-effecten van die behandeling ... De POWER patiënt, jij en je arts - samen beter ... ... . De POWER Patiënt is geschreven door Wil Konings. Ze kent de ... De POWER Patiënt helpt patiënten om een beter resultaat te krijgen in de zorg. Na het lezen van dit boek weet u waarom 'powerpatiënten' sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en minder last hebben van bij-effecten van die behandeling. Auteur Wil Konings behandelt de stappen die je als patiënt […] En tijdens de 'E' fase (staat voor Energiek) in de Power piramide kunnen vragenlijsten ervoor zorgen dat je ... De Power Patiënt | ProBeter ... . Auteur Wil Konings behandelt de stappen die je als patiënt […] En tijdens de 'E' fase (staat voor Energiek) in de Power piramide kunnen vragenlijsten ervoor zorgen dat je als patiënt intensief betrokken blijft bij de voortgang van jouw eigen behandeling. Het bespreken van deze uitkomsten is een laagdrempelige manier om kritisch en gefundeerd met je behandelaar te overleggen over de gekozen behandelwijze en de voortgang hiervan. De Power Patiënt | ISBN 9789082350319 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Power Patiënt van Wil Konings is eigenlijk geen boek voor u, maar voor uw patiënten. Maar het is misschien toch goed dat ook u op de hoogte bent van de inhoud, ook al zal die weinig nieuws bevatten. Regie, door de patiënt, is het sleutelwoord. De POWER patiënt | ISBN 9789082350302 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Power Patiënt De Gezonde Pers. Hoe kom je als je ziek bent tot de beste behandeling en een snel(ler) herstel? Het boek De Power Patiënt, een uitgave van De Gezonde Pers, geeft praktische adviezen: wat te doen in elke fase van het zorgtraject?Hierbij worden de vijf lagen van de zogenoemde POWER Piramide doorlopen: Principes bepalen, Onderzoeken, Weten, E...

INFORMATIE

AUTEUR
Wil Konings
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
De Power Patiënt.pdf

OMSCHRIJVING

De POWER Patiënt helpt patiënten om een beter resultaat te krijgen in de zorg. Na het lezen van dit boek weet u waarom ‘powerpatiënten’ sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en minder last hebben van bij-effecten van die behandeling.Auteur Wil Konings behandelt de stappen die je als patiënt moet zetten om goede zorg voor jezelf te regelen. Deze stappen zijn beschreven in het door haar ontwikkelde model: de POWER Piramide.Herkenbare verhalen van patiënten én artsen laten zien welk effect een actieve houding kan hebben wanneer je voor een ziekte behandeld moet worden.Dit boek is geschikt voor iedereen die, als patient of als mantelzorger, met de gezondheidszorg te maken krijgt.

Wil je het boek lezen?De Power Patiënt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wil Konings. Lezen De Power Patiënt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN