De geluksatlas

De geluksatlas - Helen Russell | Northernlights300.org

... die op zoek is naar geluk. Quotes 'In het prachtig vormgegeven De geluksatlas maakt zij ons deelgenoot van drieëndertig verschijningsvormen van geluk ... De geluksatlas door Helen Russell - 9789057599651 - bij VBO.nl ... . In De geluksatlas neemt de Engelse journaliste Helen Russell de lezer mee op wereldreis. In maar liefst 33 landen speurde ze naar de nationale geheimen van geluk. Van het IJslandse Þetta reddast (het rotsvaste geloof dat alles altijd goed komt) en het Japanse wabi-sabi (het koesteren van imperfectie en ouder worden), tot saudade, het melancholische geluksgevoel van Brazilië, en natuurlijk ... De geluksatlas (Paperback). Wat doen we vandaag? Waar hebben we zin in? Wat maakt ons - in de breedste zin van het woord - blij? Is het een wild... ... De geluksatlas van Helen Russell | Boek en recensies ... ... ... De geluksatlas (Paperback). Wat doen we vandaag? Waar hebben we zin in? Wat maakt ons - in de breedste zin van het woord - blij? Is het een wild... De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van De geluksatlas van Helen Russell sinds november 2018. In De geluksatlas neemt de Engelse journaliste Helen Russell de lezer mee op wereldreis. In maar liefst 33 landen speurde ze naar de nationale geheimen van geluk. Van het IJslandse Þetta reddast (het rotsvaste geloof dat alles altijd goed komt) en het Japanse wabi-sabi (het koesteren van imperfectie en ouder worden), tot saudade, het melancholische geluksgevoel van Brazilië, en natuurlijk ... Het boek De geluksatlas, geschreven door Helen Russell, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De geluksatlas. Wat is geluk? In allerlei culturen denken mensen anders over dit heilzame gevoel: wat het is, hoe het eruitziet en hoe je het bereikt. In De geluksatlas neemt de Engelse journaliste Helen Russell de lezer mee op wereldreis. In maar liefst 33 landen speurde ze naar de national...

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Russell
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
De geluksatlas.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is geluk? In allerlei culturen denken mensen anders over dit heilzame gevoel: wat het is, hoe het eruitziet en hoe je het bereikt. In De geluksatlas neemt de Engelse journaliste Helen Russell de lezer mee op wereldreis. In maar liefst 33 landen speurde ze naar de nationale geheimen van geluk. Van het IJslandse Þetta reddast (het rotsvaste geloof dat alles altijd goed komt) en het Japanse wabi-sabi (het koesteren van imperfectie en ouder worden), tot saudade, het melancholische geluksgevoel van Brazilië, en natuurlijk gezellig! De achterliggende gedachte is er één om in te lijsten: wie vele manieren kent om gelukkig te worden, zal de weg naar geluk vanzelf vinden.

Wil je het boek lezen?De geluksatlas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Russell. Lezen De geluksatlas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN