Werkboek Bach-remedies

Werkboek Bach-remedies - Stefan Ball | Northernlights300.org

... aanbod (tweedehands) boeken. Bij de behandeling met Bach-remedies is namelijk vereist dat men inzicht heeft in het karakter dan wel de gemoedsgesteldheid van de te behandelen persoon en vervolgens weet welke van de 38 Bach-karakter- en -stemmingsremedies hiermee overeenkomt ... Werkboekje BACH remedies - Salajan Cornelissen - Boekenschaap ... .Het Werkboek Bach-remedies is in feite een cursus Bach-bloesem-remedies-selecteren die iedereen inzicht kan geven in hoe te werk te gaan om precies ... Ankertjes 83 - Werkboekje Bach remedies (Paperback). De Bach-bloesemtherapie is ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936). Op grond van uitgebreid... Werkboek Bach-remedies direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in sp ... Studystore | Werkboekje Bach remedies, Cornelissen, Sita ... ... ... Ankertjes 83 - Werkboekje Bach remedies (Paperback). De Bach-bloesemtherapie is ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936). Op grond van uitgebreid... Werkboek Bach-remedies direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Werkboek Bach-remedies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Werkboek Bach-remedies PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Werkboek Bach-remedies Het boek Werkboek Bach-remedies, geschreven door Stefan Ball, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Boekbeschrijving van ' Werkboek Bach-remedies', geschreven door Stefan Ball. Uitgeverij Synthese is gespecialiseerd in uitgaven over o.a. yoga, oosterse filosofie, astrologie, mediteren en andere esoterische onderwerpen. Werkboek Bach-Remedies book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Het werkboek is in feite een 7-daagse cursus waarin ...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Ball
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek Bach-remedies.pdf

OMSCHRIJVING

De Bach-bloesemtherapie – ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog dr. Edward Bach – wordt al bijna 100 jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast. Deze therapie wordt vaak voor zelfhulp gebruikt en is daarvoor ook uitermate geschikt. Het enige probleem dat zich daarbij kanvoordoen, is het kiezen van de juiste remedie. Bij de behandeling met Bachremedies is het van belang dat er inzicht is in het karakter dan wel de gemoedsgesteldheid van de te behandelen persoon en welke van de 38 karakter- en –stemmingsremedies hiermee overeenkomen.Het Werkboek Bach-remedies is in feite een 7-daagse cursus waarin je leert een selectie te maken om precies bij de juiste remedie uit te komen die op het, altijd weer unieke, individuele geval past. Onderwerpen die aan de orde komen tijdens de cursus zijn:1. de basisprincipes en uitvoerige beschrijving van de stemmingsremedies;2. het behandelen van acute situaties en noodgevallen;3. uitleg over de zeven groepen karakterremedies;4. over de holistische benadering van aandoeningen en gemoedsgesteldheden;5. hoe zelfbehandeling en6. het behandelen van anderen gerealiseerd kan worden;7. samenvatting.Stefan Ball is al jarenlang werkzaam bij het Dr. Bach Centre in Engeland en auteur van een aantal boeken waaronder Katten psychisch helen (De Driehoek, 2008).

Wil je het boek lezen?Werkboek Bach-remedies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Ball. Lezen Werkboek Bach-remedies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN