Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie voor dummies

Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie voor dummies - Rob Willson | Northernlights300.org

...en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken ... Download PDF Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie ... ... . Deze nieuwe editie van Ben je een werkgever die zoekt naar een effectieve en stressvrije manier om het beste uit je personeel te halen? Of ben je een werknemer en wil je graag goed presteren, maar ook je stress verminderen? De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies biedt je alle informatie die je nodig Cognitieve gedragstherapie is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken. De pocketeditie van 'Cognitieve gedragstherapie voor Dummies' is een uitgebreide inl ... Cognitieve gedragstherapie voor Dummies door Rob Willson ... ... . De pocketeditie van 'Cognitieve gedragstherapie voor Dummies' is een uitgebreide inleiding in de theorie en toepassing van CGT en biedt de gemakkelijkste en snelste manier om met CGT aan de slag te gaan. Cognitieve gedragstherapie is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken. Deze nieuwe editie van 'Cognitieve gedragstherapie voor Dummies' is een uitgebreide inleiding in de theorie en toepassing van CGT en biedt de gemakkelijkste en snelste manier om met CGT aan de slag te gaan. Ontdek de kracht van positieve gedachten Of je nu met angst of depressie kampt, van een verslaving af wil of van die extra pondjes, de sleutel tot het succes zit in je denkwijze. Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een doeltreffende aanpak die je de controle over je gedachten geeft en je opbouwend l De kleine Cognitieve gedragstherapie voor Dummies Rob Willson en Rhena Branch Amersfoort, 2016 01-72824-cip-drk7.indd 3 09-09-16 09:54 'De kleine Cognitieve gedragstherapie voor Dummies' door Rob Wilson, Rhena Branch - Onze prijs: €9,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Cognitieve gedragstherapie voor dummies van Rob Willson, Rhena Branch, 9789043029896 voor € 29,99 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Cognitieve gedragstherapie is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken. De pocketeditie van Cognitieve gedragstherapie voor Dummies is een uitgebreide inleiding in de theorie en toepassing van CGT en biedt de gemakkelijkste en snelste manier om met CGT aan de slag te gaan. 10 De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies De pictogrammen die in dit boek worden gebruikt In Voor Dummies-boeken worden pictogrammen gebruikt, die links van de tekst in de marge worden weergegeven. In dit boek duiden deze pictogrammen de volgende informatie aan: Dit pictogram vestigt je speciale aandacht op een belang ... Cognitieve gedragstherapie is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken. De pocketeditie van Cog...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Willson
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Leer negatieve gedachten om te buigenVerbeter je leven en blijf gezond met CGTDe populariteit van cognitieve gedragstherapie (CGT) als efficiënte en duurzame behandeling van verschillende soorten psychische problemen groeit nog steeds. Of je nu met angst of depressie kampt, van je verslaving af wilt of gewoon wilt afvallen, de sleutel tot succes is dat je leert anders te denken. Cognitieve gedragstherapie is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken. Deze tweede editie van Cognitieve gedragstherapie voor Dummies is een uitgebreide inleiding in de theorie en toepassing van CGT en biedt de gemakkelijkste en snelste manier om met CGT aan de slag te gaan.Rob Willson en Rhena Branch zijn cognitieve gedragstherapeuten in het wereldberoemde Priority Hospital in Londen.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Willson. Lezen Voor Dummies - Cognitieve gedragstherapie voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN