PassePartout-reeks - Ongekend Parijs

PassePartout-reeks - Ongekend Parijs - Ferry van der Vliet | Northernlights300.org

...f en blogger Ferry van der Vliet, je al. ... Ongekend Parijs, Ferry van der Vliet | 9789493160149 ... ... .. In 'Ongekend Parijs' leidt hij je weer persoonlijk rond en beperkt hij zich niet alleen tot het Parijs binnen de périphérique maar ook daar buiten. Of het nou gaat om het leven op straat, een aangename markt of brasserie, het oude en het nieuwe Parijs, of delen waar de gewone bezoeker meestal geen voet zet, maar ook het Parijs dat de Parijzenaar zelf allang vergeten is. PassePartout-reeks - Baskenland, Rioja ... Scheltema | Ongekend Parijs, Ferry van der Vliet ... . PassePartout-reeks - Baskenland, Rioja en Navarra | Emmie Declerck. Zet op mijn lijst . Reisgids Baskenland, Rioja en Navarra - Genieten in het groene Spanje neemt de lezer mee naar deze drie streken die met elkaar verbonden zijn door hun cultuur, gastronomie, geschiedenis en de bekende pelgrimsroute Camino de Santiago. In zijn eerste boek 'Ongewoon Parijs nam schrijver, fotograaf en blogger Ferry van der Vliet, je al mee naar plekken waar je als toerist nauwelijks komt, maar waar je wel de polsslag van de Franse hoofdstad voelt. Deze nieuwe reisgids 'On...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferry van der Vliet
DIMENSIE
6,93 MB
BESTANDSNAAM
PassePartout-reeks - Ongekend Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn eerste boek "Ongewoon Parijs nam schrijver, fotograaf en blogger Ferry van der Vliet, je al mee naar plekken waar je als toerist nauwelijks komt, maar waar je wel de polsslag van de Franse hoofdstad voelt. Deze nieuwe reisgids "Ongekend Parijs' is dan ook een logisch vervolg en brengt je opnieuw naar de verborgen werelden in en om Parijs. Midden in de nacht dwalen door de buik van Parijs, wandelen over de Voie Triomphale en het Parijs van de toekomst. Op ontdekkingstocht langs de randen van deze boeiende metropool; Vincennes, Saint-Cloud en Bilancourt. Ervaar unieke belevenissen, waaronder kunst kijken in de diverse wijken, langs creatieve broedplekken en struinen over bijzondere voedselmarkten. "Wining & Dining', op zoek naar de mooiste wijnbars en brasserieën. Versteend verdriet over het feit dat alles eindig is voor mens én dier. Parijs is zoveel meer dan een verzameling iconen.Een boek vol met insidertips en dit alles op een vertellende manier, met veel achtergrondinformatie en rijk geïllustreerd met veel foto's van de fotograaf zelf. Een absolute leidraad voor een avontuurlijk weekend of midweek in de Franse hoofdstad. Na het succes van zijn eerste reisgids over Parijs besloot schrijver, blogger en fotograaf Ferry van der Vliet zijn nieuwe ontdekkingen opnieuw te delen. Als ambassadeur van Parijs en lid van het prestigieuze Atelier Néerlandais is hij regelmatig te vinden in Parijs. Wekelijks publiceert hij zijn Parijs ontdekkingen op zijn weblog Paris FvdV dat al driemaal genomineerd is voor de Paris Golden Blog Awards en gelezen wordt door ruim 765.000 volgers.

Wil je het boek lezen?PassePartout-reeks - Ongekend Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferry van der Vliet. Lezen PassePartout-reeks - Ongekend Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN