Open ogen in de kleurrijke klas

Open ogen in de kleurrijke klas - Maaike Hajer | Northernlights300.org

...derwijspersoneel. Open Ogen In De Kleurrijke Klas Inleiding Interpersoonlijke competentie: Zorgen voor een goed klimaat Bevordert zelfstandigheid van de leerling Pedagogisch competent: open ogen in de kleurrijke klas ... open ogen in de kleurrijke klas - Google zoeken (met ... ... . Perspectieven voor de onderwijspraktijk. u i t g e v e r ij. c. c o u t i n h o. Made with FlippingBook . Maaike Hajer, Mylène Hanson, Betsy Hijlkema en Annelies Riteco - Open ogen in de ... 9789046900406 Open ogen in de kleurrijke kla koop je vanaf 10.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Zoek. Search: Mijn account Maaike Hajer, Mylène Hanson, Betsy Hijlkema en Annelies Rite ... Samenvatting: open ogen in de kleurrijke klas en tvo ... ... ... 9789046900406 Open ogen in de kleurrijke kla koop je vanaf 10.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Zoek. Search: Mijn account Maaike Hajer, Mylène Hanson, Betsy Hijlkema en Annelies Riteco - Open ogen in de kleurrijke klas. First page Previous page 21 Last page. 21. identiteitsontwikkeling en migratie. We vinden het belangrijk dat leraren oog krijgen voor de eigenheid van leer- lingen en dat zij bepaalde verwachtingspatronen doorbreken. 7-sep-2015 - open ogen in de kleurrijke klas - Google zoeken Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Akkoord. Wij maken gebruik van cookies. Akkoord Open ogen in de kleurrijke klas (2008) Pagina-navigatie: Main; Save publication. Save as MODS; Export to Mendeley; Save as EndNote; Export to RefWorks; Title: Open ogen in de kleurrijke klas: Published in: Van twaalf tot achttien, 2008(2), 12 - 15. Uitgeverij School BV: Author: B. Hijlkema, Maaike Hajer: Date issued: 2008: Access: Closed Access: Bestel Open ogen in de kleurrijke klas Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Open ogen in de kleurrijke klas Maaike Hajer • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 170mm x 240mm Aantal pagina's: 182 Uitgeverij: Coutinho ISBN: 9789046900406 Datum ... De hoofdstukken uit open ogen in de kleurrijke klas en TVO die van toepassing zijn op ABV-CCK...

INFORMATIE

AUTEUR
Maaike Hajer
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Open ogen in de kleurrijke klas.pdf

OMSCHRIJVING

Open ogen in de kleurrijke klas 1e druk is een boek van Maaike Hajer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046900406 Leraren krijgen steeds vaker te maken met diversiteit in culturele achtergronden en taalvaardigheid binnen hun klassen. Lesgeven in zo'n kleurrijke klas vraagt oog voor leerlingen en hun eigenheid, oog voor het contact dat je als leraar hebt met de leerlingen, als basis voor hun actieve inbreng in klasseninteractie, en oog voor de taalontwikkeling vanuit die eigen inbreng. Dit boek heeft tot doel de leraar (in opleiding) aan te zetten met deze open ogen een onderzoekende houding te ontwikkelen in hun omgang met leerlingen.Met de competenties uit de wet Beroepen in het Onderwijs als uitgangspunt, komen achtereenvolgens de pedagogische, interpersoonlijke en (taal)didactische aspecten van het lesgeven aan de orde. Uitgangspunt van 'Open ogen in de kleurrijke klas' is dat deze drie aspecten binnen communicatie in de klas als in elkaar grijpende tandwielen met elkaar samenhangen. In het slothoofdstuk brengen de auteurs deze tandwielen dan ook met elkaar in verband en concretiseren deze samenhang in hun bespreking van de casu stiek.De theorie in 'Open ogen in de kleurrijke klas' wordt verduidelijkt met behulp van veel voorbeelden, vaak zelfs uitgeschreven lesfragmenten, uit de dagelijkse lespraktijk en opdrachten die aanzetten tot reflectie. Leraren in de bovenbouw van het basisonderwijs, docenten in het voortgezet onderwijs en de eerste jaren van het mbo zullen merken dat zij met behulp van dit boek hun leerlingen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar preciezer kunnen observeren en effectiever kunnen handelen in hun kleurrijke (stage)klas.

Wil je het boek lezen?Open ogen in de kleurrijke klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maaike Hajer. Lezen Open ogen in de kleurrijke klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN