Gedragspatronen Van Personen En Organisaties

Gedragspatronen Van Personen En Organisaties - Rudy Vandamme | Northernlights300.org

...tie en "moederorganisatie" 4. Succesfactoren Hoofdstuk 2 Projectmanagement: De methode van projectmatig werken 1 ... PDF Hoofdstuk 1 Projectmanagement en organisatie Hoofdstuk 2 ... ... . Inleiding 2. De uitgangspunten bij projectmatig werken 3. De opdrachtgever 4. Het is dus geen kwestie van loslaten, maar van loskomen. Ingesleten paden moeten uitdoven door nieuwe verbanden te leggen tussen prikkel en een set van handelingen. Dat kan overigens ook niet handelen zijn. Bij gedragspatronen doorbreken gaat het om bestaand gedrag te vervangen door nieuw gedrag. Dat is niet afleren of aanleren, maar omleren. Zorgt voor duidelijkeid van het doel en van ieders rol Betrekt ... Gedragspatronen van personen en organisaties — BUas ... ... . Dat is niet afleren of aanleren, maar omleren. Zorgt voor duidelijkeid van het doel en van ieders rol Betrekt de teamleden in het vinden van oplossingen Versterkt het zelfvertrouwn van de teamleden Lost interne conflicten op 8. Individugericht leiderschap (Beïnvloeden van afzonderlijke personen): Richting en sturing geven aan een medewerker in het kader van diens taakvervulling. Het is dus belangrijk dat je het ongewenste onbewuste gedrag identificeert en vervangt door onbewust gewenst wat het bereiken van je doelen makkelijker maakt. Er bestaan 3 onbewuste gedragspatronen, de ketting, de cirkel en spiraal. Er zijn 3 gangbare theorieën voor het bereiken van je doelen en succesvol worden. 10 • Maak gebruikvan human resources en van materiële hulpbronnen om een optimaal resultaat te bereiken; • Zorg ervoormet de juiste dingen bezig te zijn, ook als de lichamelijke en geestelijke druk groot is; • Werk samen - en zoek ook de samenwerking - met andere organisaties dan die van uzelf; • Zorg voor uzelf en voor andere mensen, zodat de mensen en de organisatie niet ... missie, strategie en doelstellingen van de organisatie, ... waarden van personen die betekenis geven voor de dingen dieworden gedaan. ... werken worden vaker gebruikt en leiden zo tot gedragspatronen. Gedragspatronen kunnen zich verder ontwikkelen tot gewoonten....

INFORMATIE

AUTEUR
Rudy Vandamme
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Gedragspatronen Van Personen En Organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Gedragspatronen van personen en organisatiesRudy VandammeGedragspatronen bepalen hoe personen en organisaties hun leven inrichten en vormgeven. Je kunt ze begrijpen en inzetten als bouwstenen van je levensontwerp.Patronen zijn dus geen demonen en ook geen hindernissen:dankzij je patronen kun je constructief bezig zijn en kun je ook anderen helpen meer uit zichzelf, hun leven of hun bedrijf te halen.• Kun je uitleggen wie je bent aan de hand van je kernpatronen?• Hoe laat je aan een manager zien wat er typisch is aan zijn organisatie?• Hoe kun je een hardnekkig patroon in beweging brengen?• Hoe kun je meer expertise opbouwen door met patronen te werken?• Wil je als coach leren feedback geven op het niveau van patronen?• Hoe kun je als recruiter snel patronen in kaart brengen van een kandidaat?• Wat zijn typische patronen in onze cultuur die we onbewust kopiëren?Dit handboek voor professionals biedt antwoord op al deze vragen – en meer. Het bevat een systematische uiteenzetting van de patroonbenadering en de filosofieerachter, gelardeerd met voorbeelden uit diverse domeinen. Centraal staat een unieke methode om patronen in kaart te brengen, in te zetten en in beweging te krijgen. De inspirerende visie en de methoden zijn getoetst in de praktijk van coaching, opleiding, relatievorming en management.Rudy Vandamme (1958) is psycholoog, filosoof, antropoloog en master NLP trainer. Hij is zaakvoerder van het training- en consultbureau Coaching&Co (www.coaching-co.eu) en De School voor NLP (www.nlp.be). Hij is auteurvan zes succesvolle boeken over de ontwikkelingsgerichte benadering vanleiderschap en coaching.

Wil je het boek lezen?Gedragspatronen Van Personen En Organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudy Vandamme. Lezen Gedragspatronen Van Personen En Organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN