Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband

Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband - Anne Bosman | Northernlights300.org

...etten naar een gastric bypassconstructie (via kijkoperatie) ... Centrum voor Obesitaschirurgie - Dr. Bruno Dillemans ... . Zowel bij een gastric bypass als bij een sleeve gastrectomie mag u na het eerste jaar een gemiddeld gewichtsverlies van een kwart tot een derde van het vertrekgewicht verwachten. Voor iemand die 120 kg woog, is dit dus zo'n 30 à 40 kg. U vindt hier nuttige websites met informatie over het maagbandje. neem en kijkje op de maagbandje.startpagina.nl. Ik hoop dat u vindt wat u zoekt gastric sleeve of gast ... Maagbandje Startpagina | informatie over het maagbandje ... .nl. Ik hoop dat u vindt wat u zoekt gastric sleeve of gastric bypass (figuur a en b). En hoewel de maagband (figuur c) nauwelijks meer toegepast wordt in Nederland, zijn er nog wel enkele duizenden mensen die zo'n maagband hebben. Daarom bespreken we ook de gevolgen van deze ingreep. FACTSHEET Vitamines en mineralen na De gastric bypass en de sleeve gastrectomie zijn de meest verrichte operatie voor patiënten met een hogere BMI (>35kg/m2). De endoscopische sleeve gastrectomie wordt met name verricht bij patiënten die graad 1 obesitas hebben, dit is een BMI tussen 30 en 35 kg/m2. Gastric bypass - Sleeve gasrectomie - maagband | ISBN 9789461550248 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mini gastric bypass. De mini gastric bypass (MGB) of one anastomosis gastric bypass ... De sleeve gastrectomie of gastric sleeve is ook wel bekend onder de naam "maagverkleining met nietjes", gezien het maagreservoir hier inderdaad met minstens 2/3 wordt verkleind. ... Maagband/gastric banding. Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband door Anne Bosman kan je nu voordelig online kopen dankzij Debestekookboeken.be. Hier vind je het ruimste aanbod kookboeken aangeboden door de grootste online boekenwinkels. Zo vind je bij ons het volledige aanbod kookboeken aangeboden door Bookspot.be, het vroegere Eci.be. Gastric bypass - Sleeve gasrectomie - maagband direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband - Anne Bosman Steeds meer mensen kiezen voor een vermageringsoperatie om korte metten Te maken met obesitas. In dit boek geeft de auteur een kort en bondig antwoord op een aantal veelgestelde vragen,zoals: Kom ik voor obesitaschirurgie in aanmerking? Gastric bypass, sleeve gastrectomie, maagband een nieuw leven na een vermageringsoperatie Anne Bosman. Nederlands | Hardcover € 22,50 + 45 punte...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Bosman
DIMENSIE
9,19 MB
BESTANDSNAAM
Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen kiezen voor een vermageringsoperatie om korte mettenTe maken met obesitas.In dit boek geeft de auteur een kort en bondig antwoord op een aantal veelgestelde vragen,zoals: Kom ik voor obesitaschirurgie in aanmerking? Moet ik eerst op dieet? Wat is de impact van een maagoperatie op mijn leven? Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een ingreep? Moet ik na mijn operatie voedingssupplementen nemen? Wat is het verschil tussen een gastric bypass en een sleeve gastrectomie? Op de vraag van vele patiënten is dit boek eveneens een receptengids geworden. Je vindt er de bereidingswijze voor gastric bypass-proof-gerechten. Veel mensen denken dat het na een ingreep niet meer mogelijk is om lekker te eten. De recepten in dit boek bewijzen het tegendeel. Natuurlijk, op het vlak van voeding zijn er belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Maar dit boek geeft je praktisch advies en legt je uit hoe jeop een gezonde manier zorg kunt dragen voor dat nieuwe 'maagje' dat na een operatie amper zo groot is als een ei.Over de auteur: Anne Bosman studeerde voedings- en dieetkunde aan het Hoger Rijksinstituut Voor Paramedische Beroepen in Gent. Ze specialiseerde zich als eerste diëtiste in Belgiëin obesitaschirurgie. Sinds 1995 begeleidt ze obesitaspatiënten voor en na een vermageringsoperatie, zowel individueel als in een groep. Op dit ogenblik is ze werkzaam als voedingsdeskundige en obesitascoördinator in één van de grootste erkende obesitascentra in België.

Wil je het boek lezen?Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Bosman. Lezen Gastric bypass - Sleeve gastrectomie - maagband Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN