Een regenboog in de woestijn

Een regenboog in de woestijn - Klarine Sikkema-Wiersema | Northernlights300.org

..., waarin ons verhaal staat, afgewisseld met tips, foto's en uitleg ... bol.com | Rebel in de woestijn, Alwyn Hamilton ... ... . Ik had echt niet verwacht dat het zo'n mooi boek werd. Ik voel me trots omdat ik met mijn vader op de televisie kom. En ook trots dat we samen een boek mogen maken. Klarine Sikkema-Wiersema is een geweldige auteur. Download en lees het boek Een regenboog in de woestijn op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Een regenboog in de woestijn in PDF, ePUB, MOBI. Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema Een regenboog in de woes ... Een regenboog in de woestijn - Klarine Sikkema-Wiersema ... ... . Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema Een regenboog in de woestijn. kanker in een jong gezin, en dan? Gedrukt boek . Autobiografisch verslag van een christelijke vrouw over haar ervaringen met borstkanker en de gevolgen daarvan voor haarzelf en haar gezin. Genre Non-Fictie Onderwerpen 31-aug-2015 - Deze pin is ontdekt door Geloven enzo. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten antwoorden vinden op Een regenboog in de woestijn, Klarine Sikkema-Wiersema - Hardback - 9789491844263 | AKO boeken Een regenboog in de woestijn: kanker in een jong gezin, en dan?: Amazon.es: Klarine Sikkema-Wiersema, Bert Wiersema: Libros en idiomas extranjeros Een regenboog in de woestijn van Bert Wiersema en Klarine Sikkema-Wiersema voor €12.50 - Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten... Een regenboog in de woestijn. Prijs: € 14.95. Auteur: Klarine Sikkema & Bert Wiersema. ISBN: 9789491844263. Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Klarine vertelt over haar boek 'Een regenboog in de woestijn'. Deze uitgave, over kanker in een jong gezin, is nu tijdelijk te koop voor maar € 12,50. En... Klarine Sikkema-Wiersema en Bet Wiersema, Een regenboog in de woestijn. Kanker in een jong gezin, en dan? , Sestra: Heerenveen 2014, 160 blz., € 14,95, ISBN 978 94 91844 26 3 Vorige Een regenboog in de woestijn kanker in een jong gezin, en dan? Klarine Sikkema-Wiersema & Bert Wiersema . Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar ... *** Een regenboog in de woestijn*** In verband met borstkankermaand extra aandacht voor mijn boek die ik heb geschreven samen met mijn vader. Nu ...

INFORMATIE

AUTEUR
Klarine Sikkema-Wiersema
DIMENSIE
10,37 MB
BESTANDSNAAM
Een regenboog in de woestijn.pdf

OMSCHRIJVING

Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten antwoorden vinden op vragen waar ze nooit eerder over na hoefden te denken: hoe moeten we dit de kinderen vertellen, hoe houden we ons gezin draaiend, wat doen we met de tijd die we nog hebben? Bert Wiersema, Klarines vader, ziet zijn levenslustige dochter heel ziek worden. Samen met zijn vrouw Nelie vangt hij de kleinkinderen zo veel mogelijk op. En in alle drukte en spanning worstelt hij met de vraag: waar is God in deze situatie? Bert en Klarine beschrijven vanuit hun eigen perspectief hoe ze de afgelopen twee jaren beleefd hebben. Klarine als kankerpatiënt, moeder en echtgenote, Bert als vader en grootvader. Ze geven praktische tips voor ouders en grootouders in een vergelijkbare situatie. En ze getuigen van de bemoedigingen die zij zelf mochten ontvangen. Want telkens weer was er die regenboog, niet alleen thuis in Friesland, maar zelfs op reis in een kurkdroge woestijn in Israël. Zo wil ook dit kleurrijke boek hoop en troost brengen, in het bijzonder aan kinderen.

Wil je het boek lezen?Een regenboog in de woestijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klarine Sikkema-Wiersema. Lezen Een regenboog in de woestijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN