De stralende geest

De stralende geest - Tenzin Wangyal | Northernlights300.org

...de geest, Tenzin Wangyal - Hardback - 9789056703097 | AKO boeken Bestel De stralende geest + cd van Tenzin Wangyal Rinpoche ... De stralende geest - studentsmedia.nl - Groot aanbod in ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De stralende geest' is een heel toegankelijk boek. Tenzin Wangyal Rinpoche beschrijft hoe de rust van je lichaam, de stilte van je spraak en de ruimte van je geest toegang bieden tot de 'Innerlijke Toevlucht'. Door deze plek te herkennen, ontdek je de openheid om patronen op te laten lossen. De stralende geest van Tenzin Wangyal kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789056703097. De stra ... 'De stralende geest' - huiskamerbijeenkomsten - Ligmincha ... ... . De stralende geest van Tenzin Wangyal kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789056703097. De stralende geest Dit is het derde boek in een reeks van geleide meditaties van de veelgeprezen auteur en leraar Tenzin Wangyal Rinpoche. In deze nieuwe titel wordt uitgelegd hoe we de beoefening van Tibetaanse meditatie in ons dagelijks leven kunnen integreren. Dharma-geschenk De stralende geest + cd. sluit venster. Recensie. Dit is het derde boek in een reeks van geleide meditaties van de veelgeprezen auteur en leraar Tenzin Wangyal Rinpoche. In deze nieuwe titel wordt uitgelegd hoe we de beoefening van Tibetaanse meditatie in ons dagelijks leven kunnen integreren. Fnac: Tibetaanse meditatie voor openheid, helderheid en vreugde, De stralende geest, Tenzin Wangyal Rinpoche, Erik Robbemondt". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Vergelijken - De stralende geest + cd - Boek (9056703099) (Tenzin Wangyal) ISBN: 9789056703097 - Het Boek De stralende geest + cd (9056703099) geschreven door Tenzin Wangyal bestel je op bruna.nl! Dit is het derde boek in een reeks van geleide… De stralende geest, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. Koop n...

INFORMATIE

AUTEUR
Tenzin Wangyal
DIMENSIE
4,23 MB
BESTANDSNAAM
De stralende geest.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het derde boek in een reeks van geleide meditaties van de veelgeprezen auteur en leraar Tenzin Wangyal Rinpoche. In deze nieuwe titel wordt uitgelegd hoe we de beoefening van Tibetaanse meditatie in ons dagelijks leven kunnen integreren. Tenzin leert ons naar binnen te keren en onze 'innerlijke schuilplaats' in te gaan. Door dit te doen, creëren we grenzeloze ruimte, oneindig bewustzijn en de kracht om ons leven te transformeren. Het boek bevat geleide meditaties die je kunt lezen en beluisteren, met behulp van de cd in het boek. Dit is een van de meest beknopte en duidelijke inleidingen om ons te verenigen met Dzogchen, onze eigen geest.Tenzin laat zien wat de kracht is van:- De stilte van het lichaam voor wie gevangen zit in spanning en angst- De stilte van spreken als we blijven hangen in onze eigen klaagzang- De ruimte in onze geest voor als we ons overweldigd voelenDe oefeningen helpen ons tot meer begrip en een betere verbinding met onze omgeving. Tenzin Wangyal Rinpoche's kracht is dat hij laat zien hoe we de oefeningen direct kunnen verbinden met relaties, familie en werk. Want wat voor zin heeft het te streven naar verlichting als je niet eerst liefde, compassie en vreugde voelt in je dagelijks leven?

Wil je het boek lezen?De stralende geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tenzin Wangyal. Lezen De stralende geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN