De poort naar lichamelijke transformatie

De poort naar lichamelijke transformatie - Saint Germain | Northernlights300.org

...eest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt ... De poort naar lichamelijke transformatie: Amazon.de: Saint ... ... . De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen die je nodig hebt bij ... De poort naar de gouden tijd €21.5. De poort naar lichamelijke transformatie €22.5. Das Tor zum Goldenen Zeitalter €23.99. Das Tor zur körperlichen Transformation €23.99. Die Schlüssel fürs Tor zum Goldenen Zeitalter €26.99. Das Tor der Gnade €20.99. de transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse ... bol.com | De poort naar lichamelijke transformatie ... ... .99. Das Tor der Gnade €20.99. de transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan. wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. de meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkele Amazon配送商品ならDe poort naar lichamelijke transformatieが通常配送無料。更にAmazonならポイント還元本が多数。Saint Germain, Weizenhofer, S., Kuiper, A., Kuiper, Ammy作品ほか、お急ぎ便対象商品は当日お届けも可能。 De poort naar de gouden tijd . De poort naar lichamelijke transformatie . Uitgevers Uitgeverij Akasha. Top 33. De ballade van slangen en zangvogels Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai De heren van de tijd Façade Van In Episode 3 Lied voor de vermisten. Net bekeken. Amazon.com: De poort naar lichamelijke transformatie (Dutch Edition) (9789077247815): Saint Germain, Weizenhofer, S.: Books De poort naar lichamelijke transformatie . Uitgevers Uitgeverij Akasha. Top 33. Verzwegen Schaduw Storm Alfabet - pakket 24 exemplaren Nieuw Nederlands | 4-5 havo | leerwerkboek Stepping Stones 5e ed vmbo-gt 3 activitybook. Net bekeken. De poort naar lichamelijke transformatie - Saint. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 22,50 9 jun. '20. Bezoek website 9 jun. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. De poort naar de gouden tijd bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Saint Germain
DIMENSIE
7,40 MB
BESTANDSNAAM
De poort naar lichamelijke transformatie.pdf

OMSCHRIJVING

De transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan. Wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen die je nodig hebt bij dit geweldige transformatieproces.Meester Saint Germain gaat bij het aanschouwelijk maken van dit complexe thema helemaal terug naar het begin - het moment waarop twaalfduizend jaar geleden een nieuwe cyclus van de ontwikkeling van de mensheid begon. Deze ontwikkeling zal uiteindelijk leiden tot de integratie van de zeven stralen van God en Godin in jezelf en in je omgeving. De zevende straal, de violette vlam, doet nu zijn intrede en zal de afronding vormen van een grote ontwikkelingsreis die we op deze Aarde meemaken, wat zich zal uiten in onze lichamelijke transformatie.De lichamelijke integratie van de goddelijke stralen gaat via de chakra's. In dit boek word je door je lichaam en je chakra's naar je eigen wijsheid, je lichaamsbewustheid, geleid. Meester El Moyra en Meester Kuthumi zullen je vertrouwd maken met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden wat betreft de organen en de meridianen. Meester Saint Germain vertelt hoe je je bewust kunt worden van blokkades, die wij ziektes noemen, en hoe je deze kunt helen. De meesters zullen je erbij helpen om de boodschappen te ontrafelen die je lichaam aan je duidelijk wil maken. Je leert om op een nieuwe manier met je lichaam om te gaan. De huidige geneeskunde zal in deze gouden tijd transformeren. Door bewustheid leer je je eigen geneeskracht door middel van je goddelijkheid te activeren.

Wil je het boek lezen?De poort naar lichamelijke transformatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saint Germain. Lezen De poort naar lichamelijke transformatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN