Van de goden bevrijd

Van de goden bevrijd - Berend Warrink | Northernlights300.org

...zijn boeken zijn spiritueel en zo ook deze ... Zeus - Wikipedia ... . Van de goden bevrijd begint als hoofdpersonage en spion Bob zich met zijn minnares Aya laat insluiten in een museum. Daar komt hij er achter dat zij een godin is, en dat de soemerische goden een Apocalyps plannen. 'Van de goden bevrijd' door Berend Warrink - Onze prijs: €22,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van h ... Van de goden bevrijd - Home | Facebook ... . Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en zijn vrouw Marjolein. Maar later doet de totale vernietiging die op handen is hen loskomen van hun aardse zorgen. Ze leren de ... Bestel Van de goden bevrijd van Berend Warrink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Terwijl de strijd voortwoedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken.Berend Warrink schreef eerder de spannende spirituele roman Atlantis herrijst, waarin Bob en Marjolein de ondergang ... Terwijl de strijd voortwoedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken. Berend Warrink schreef eerder de spannende spirituele roman Atlantis herrijst, waarin Bob en Marjolein de ... Terwijl de strijd voortwoedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken. Berend Warrink schreef eer...

INFORMATIE

AUTEUR
Berend Warrink
DIMENSIE
8,79 MB
BESTANDSNAAM
Van de goden bevrijd.pdf

OMSCHRIJVING

Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en zijn vrouw Marjolein. Maar later doet de totale vernietiging die op handen is hen loskomen van hun aardse zorgen. Ze leren de profetieën te begrijpen, komen in hun kracht en gaan de bevrijdingsstrijd aan met de goden, om de dreigende Apocalyps te bezweren. Wat volgt is een razend spannend avontuur, van epische omvang, op het scherpst van de snede. Plaats van handeling is het Koninklijk Paleis op de Dam, waar alle twaalf goden in beeldhouwwerken vereeuwigd zijn. Terwijl de strijd voortwoedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken.Berend Warrink schreef eerder de spannende spirituele roman Atlantis herrijst, waarin Bob en Marjolein de ondergang van Atlantis ervaren en de hernieuwde opkomst in deze tijd van dit mythische continent mogelijk maken.

Wil je het boek lezen?Van de goden bevrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berend Warrink. Lezen Van de goden bevrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN