Nee bestaat niet

Nee bestaat niet - Arie Haan | Northernlights300.org

...elte uit zijn carrière en wel die in China ... Leren nee zeggen werkt niet altijd — dit wel, zegt onderzoek. ... .… Judas bestaat! Althans volgens de christenen. Zijn echte naam? Thorkild Grosboel. Deze Deense priester heeft het in zijn hoofd gehaald te zeggen dat God niet bestaat, een hemel ontbreekt en dat ook leven na de dood een uit de duim gezogen verhaaltje is. En Leren "Nee" zeggen is al lastig. Dat vervolgens ook nog eens niemand luistert of je serieus neemt, is nog erger. Wetenschappers onderzochten daarom wat je ... Nee bestaat niet - Arie Haan - 9789491172953 | Bruna.nl ... . Wetenschappers onderzochten daarom wat je dan wél moet doen, wil je iets niet doen.Doe je het op deze manier dan luisteren 8 van de 10 mensen wél. Bestaat Ware Liefde? Expert zeggen van niet maar eigenlijk is dat heel fijn. Maar echt, je leven wordt alleen maar beter als je het idee van De Ware loslaat. ... Dit is waarom het antwoord 'nee' is. Nee bestaat niet - voetbal Werken met Chinezen op het voetbalveld, op de werkvloer en in de boardroom Arie Haan's leerlessen op het voetbalveld Je bestaat niet in brokjes, er is een eenheid van lichaam en geest. Ik voelde me daar al jaren slecht in mijn vel, en door de schoonheid van het toeval viel het uiteindelijk ook letterlijk van ... Ja, God bestaat. Nee, God bestaat niet. Ik weet het niet. De eerste groep mensen noemen we theïsten. De tweede groep zijn atheïstisch en de derde groep wordt vaak agnostisch genoemd. Theïsten Een theïst gelooft dat er een God bestaat. Je zou alle geloven en religies onder deze noemer kunnen laten vallen. 'Nee bestaat niet' - Handboek voor succes in China Het zal niet lang meer duren voordat China de VS voorbij streeft als grootste economie van de wereld. Het land dat bekendheid kreeg als de 'factory of the world' ontwikkelt zich nu ook als consumentenmarkt. Wie in dit China zijn geluk wil zoeken - als entrepreneur of als leidinggevende...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Haan
DIMENSIE
7,86 MB
BESTANDSNAAM
Nee bestaat niet.pdf

OMSCHRIJVING

Nee bestaat niet 1e druk is een boek van Arie Haan uitgegeven bij Edicola Management. ISBN 9789491172953 'Nee bestaat niet' - Handboek voor succes in ChinaHet zal niet lang meer duren voordat China de VS voorbij streeft als grootsteeconomie van de wereld. Het land dat bekendheid kreeg als de 'factory of theworld' ontwikkelt zich nu ook als consumentenmarkt.Wie in dit China zijn geluk wil zoeken - als entrepreneur of als leidinggevendeexpat - zal zich terdege moeten voorbereiden. Dat weet Arie Haan als geen ander.De voormalige topvoetballer en zeer ervaren trainer dacht dat hij alles wel hadmeegemaakt, totdat hij bondscoach werd van China en vervolgens clubcoach bijverschillende topteams.Zijn les uit twaalf jaar trainerschap in China is: zonder kennis van de Chinesecultuur, van het unieke denken, de gewoonten en eigenaardigheden van dit groteland, behaal je geen succes.Dit boek zet Arie's leerlessen van het voetbalveld op een rij. De toptrainer legt uitwaarom gezichtsverlies voor Chinezen zo'n issue is, hoe je van individualisteneen team maakt, waarom het belangrijk is om tijdens elke training een ruit aandiggelen te trappen. En: waarom nee in contacten met Chinezen niet bestaat.De elf hoofdstukken met anekdotes en wijze lessen worden aangevuld met deervaringen, meningen en visies van elf topondernemers en wetenschappers inChina. Stuk voor stuk ervaringsdeskundigen, met 'inside information' over hunsuccessenn hun fouten.Een boeiend totaalpakket over werken met Chinezen op het trainingsveld, op dewerkvloer en in de board room.Maak kennis met de ervaringen van Arie Haan (trainer van Tianjin Teda); Jeff Hu, Business Director van Atomic Recruitment China, Shanghai; Gustav Astrom, Managing Director van SXL Group Shanghai(consultancy); Stefan Al, architect, co-founder van het Hong Kong Institute of Urban Design; Olav Griese, partner bij O.N.E. Creative (marketing), Shanghai; Renaat Morel, chef-kok in Beijing en voormalig Executive Chef in vijfsterrenhotels in China; Ruud Bosman (Bonatec), Product Sourcing Consultant met veel ervaring in China; Christophe Pairaud, General Manager van Hotel Sofitel in miljoenenstad Chongqing; Gijs de Bruin, entrepreneur; CEO van CHC Product Development en CHC Expo Services, Shanghai; Jacco Bouw, CEO van Webpower - email marketing expert, Shanghai; Raymond Koot, CEO van EurAsiaVision in Taipei (Taiwan); Prof. Willem Burgers, Dean van de Faculty of the Nordic International Management Institute, Chengdu.

Wil je het boek lezen?Nee bestaat niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Haan. Lezen Nee bestaat niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN