De Antichrist

De Antichrist - Arthur W. Pink | Northernlights300.org

... hen tot ... De geboorte van deze " Supermens " gaat alleen de valse Profeet aan en niet die van de Antichrist ... De Antichrist 56 jaar/2018-2021/59 jaar - De Zonen Gods ... . De Antichrist zal, met een "Walk-In" het uiterlijk van de valse Profeet overnemen en misbruik maken van al zijn goede bedoelingen en zal daarmee de wereld misleiden en hun met het Laser Brandmerk Teken/Logo (666) in de val lokken. De antichrist behoort tot de geschriften die in 1888, in Nietzsches allerlaatste productieve periode, tot stand komen. Vuriger, furieuzer aanklacht tegen zijn tijdgenoten heeft hij niet geschreven. Aan de hand van een koelbloed ... Wat zegt de Bijbel over de antichrist? - ChristenZijn ... . Vuriger, furieuzer aanklacht tegen zijn tijdgenoten heeft hij niet geschreven. Aan de hand van een koelbloedige ontleding van de fundamenten waarop het christendom en het instituut Kerk berusten, wordt de decadentie van de moderne, Europese cultuur aangetoond. De antichrist behoort tot de geschriften die in 1888, in Nietzsches allerlaatste productieve periode, tot stand komen. Vuriger, furieuzer aanklacht tegen zijn tijdgenoten heeft hij niet geschreven. Aan de hand van een koelbloedige ontleding van de fundamenten waarop het christendom en het instituut Kerk berusten, wordt de decadentie van de moderne, Europese cultuur aangetoond. De Antichrist-Madhi zal ook worden bezeten door Satan-Allah en dus volgt hij hetzelfde patroon als toen Satan nog steeds in de hemel was: hij wil God vervangen en als God te zijn, en hij wil dat anderen hem aanbidden als God. Het is hetzelfde oude verhaal, dezelfde oude Satan die gewoon wil wat hij altijd al wilde. Protestanten zijn apen, de paus is de antichrist. Het protest van Luther leidde vijfhonderd jaar geleden tot een ware propagandaoorlog tussen voor- en tegenstanders van de Reformatie, zo toont een ... De Antichrist 2 De Antichrist Er is al veel geschreven over wie deze figuur kan zijn en uit welke hoek van de wereld hij zal voortkomen. Met het bijbelboek Daniël in de hand heeft men geprobeerd dit te doorgronden. Echter altijd met het tijdsbeeld wat men in die tijd had of nu heeft....

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur W. Pink
DIMENSIE
9,63 MB
BESTANDSNAAM
De Antichrist.pdf

OMSCHRIJVING

'Een zeer knappe uiteenzetting van de bijbelse gegevens over de persoon en het werk van de Antichrist.' Dr. Cyril J. Barber,The Minister's LibraryOp Jezus Christus na zal de Antichrist eenmaal de machtigste en invloedrijkste persoon zijn die de wereld ooit gezien heeft. Zijn uiteindelijke lot in de poel des vuurs zal worden voorafgegaan door een periode van grenzeloos kwaad en wereldomvattende catastrofen. Maar de meesterlijke misleiding van deze valse messias - bedoeld om de verwezenlijking van Gods eeuwig plan te verhinderen - zal de vervulling ervan juist bespoedigen.In deze uitgebreide studie naar de valse messias, geeft de auteur ons een duidelijk overzicht van de bijbelse leer over de herkomst en identiteit van de Antichrist, de tijd van zijn verschijnen, zijn werk en ondergang en de verwijzingen naar hem in de Psalmen, de profeten, de evangeli�n, de brieven en Openbaring. Deze levendige biografie van de wetteloze - de ultieme belichaming van al het menselijk kwaad - is een waardevolle bron voor alle bijbelstudenten.Arthur Pink (1886-1952) was een Brits evangelist en bijbelleraar. Hij was baptist, maar stond bekend om zijn sterk calvinistisch en puriteins onderwijs. Na zijn bekering tot het christelijk geloof vertrok hij naar de VS om te studeren aan het Moody Bible Institute te Chicago. Hij was predikant in de VS en in Australi�. Uiteindelijk keerde hij terug naar Engeland om boeken en pamfletten te schrijven.

Wil je het boek lezen?De Antichrist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur W. Pink. Lezen De Antichrist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN