Jouw levensverhaal

Jouw levensverhaal - Daniëla Postma | Northernlights300.org

...e kijk zien op de dingen die zijn gebeurd ... Jouw levensverhaal | Daniëla Postma - Doorbraak winkel ... . Maak je niet druk over de vraag of wat je opschrijft in de ogen van anderen ook precies zo is. Schrijf zoals je praat. Kies het juiste perspectief: ik of hij/zij De meeste levensverhalen of autobiografieën worden in de ik-stijl geschreven. Dat is soms even wennen. Jouw levensverhaal als middel tegen stress. Dit artikel heeft een persoonlijk tintje. Hoe kan het ook anders? Als ik jullie wil aansporen om een kort of lang levensverhaal te schrijven, kan ik op z'n minst zèlf het goede voorbeeld geven. Hoe kan een levensverhaal bijdragen aan ... JOUW LEVENSVERHAAL - Home ... . Hoe kan een levensverhaal bijdragen aan stressvermindering? Dit boek, 'Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis' helpt je graag op weg - zodat ook jij de 'finish' straks haalt: jouw eigen levensverhaal in een prachtig eigen boek. Met alles erop en eraan. Je leest tegen welke persoonlijke dilemma's andere auteurs aanliepen tijdens het schrijven, ... Jouw levensverhaal | Daniëla Postma. hoort in een mooi boek thuis. Zet op mijn lijst . Schrijven over het leven is één ding, maar van een levensverhaal een boek maken? Opeens ontkom je er dan niet meer aan om óók na te denken over praktische zaken als plaatjes, papiersoort en de privacy van personen. 'Jouw Levensverhaal hoort in mooi een boek thuis' raakt je. Haast spelenderwijs ontdek je al lezend ook nog heel veel tips. Aan zo'n fijn boek leverde ik uiteraard graag een bijdrage. Achterin tref je mijn verhaal aan hoe jij je boek kunt promoten, als je jouw verhaal graag onder de aandacht van een groter publiek wilt brengen! Muziek die bij jouw levensverhaal past. Muziek is heel persoonlijk. Iedereen ervaart muziek verschillend en heeft andere voorkeuren. Veel mensen hebben herinneringen bij bepaalde liedjes. Daarom speelt op uitvaarten muziek vaak een grote rol. Misschien herken je dit wel. 'Jouw Levensverhaal hoort in mooi een boek thuis' raakt je. Haast spelenderwijs ontdek je al lezend ook nog heel veel tips. Aan zo'n fijn boek leverde ik uiteraard graag een bijdrage. Achterin tref je mijn verhaal aan hoe jij je boek kunt promoten, als je jouw verhaal graag onder de aandacht van een groter publiek wilt brengen! Jouw levensverhaal in boekvorm Een betrokken vrijwilliger die goed kan schrijven, tekent (een deel van) jouw levensverhaal op. Na ongeveer een jaar ligt er een echt boek! Een mooi cadeau voor (klein)kinderen of een waardevolle terugblik op jouw leven voor jezelf. Download hier de flyer voor uitgebreide informatie. Heb je belangstelling? Neem contact op met de coördinator van Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Als jij als de schrijver van jouw levensverhaal erin slaagt om een levensecht personage van jezelf te maken, kun je de lezer laten meeleven, angst aanjagen en ontroeren. Dus kies vooral voor jezelf. Het is jouw verhaal, jouw leven in nieuwe woorden....

INFORMATIE

AUTEUR
Daniëla Postma
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Jouw levensverhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijven over het leven is één ding, maar van een levensverhaal een boek maken? Opeens ontkom je er dan niet meer aan om ook na te denken over praktische zaken als plaatjes, papiersoort en de privacy van personen. Raakt jouw verhaal letterlijk aan je eigen leven? Dan raak je misschien zelfs even van slag of de kluts kwijt.En toch dromen veel mensen ervan. Ze voelen een intens verlangen of een innerlijke noodzaak: 'Dit levensverhaal hoort in een boek thuis'. Herkenbaar? Gelukkig ben je niet de enige met zo'n prachtige droom. Allerlei mensen hebben al gedaan wat nog op jouw verlanglijstje staat. Een Echt Boek maken van een levensverhaal, met alles erop en eraan. In alle soorten en maten: dik en dun, groot en klein, voor eigen kring of voor de verkoop, als uitgave in eigen beheer of bij een uitgeverij.In dit boek, Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis, mag jij je laten inspireren door hun ervaringen. Je leest hoe mensen op het idee voor hun boek kwamen, waar ze tegenaan liepen toen ze het boek gingen maken en - wat hun boek hen daarna heeft gebracht.In negen hoofdstukken komen alle fases van idee tot boek aan de orde: een goede planning en plan van aanpak maken, mensen interviewen, research plegen, schrijven, redactie, beeldmateriaal in je boek verwerken, de vormgeving van je boek, je boek laten drukken en/of uitgeven en... je boekfeestje. Want hoe groot of klein je het ook gaat vieren: als je boek eenmaal klaar is, heb jij alle reden voor een feest.Jolanda Pikkaart, Dé kleurrijke schrijfcoach: 'Eigenlijk is dit helemaal geen boek, maar een beleving. Je ziet de beelden, hoort de mensen praten, gedichten tegen jou fluisteren; je proeft hoe het is om jouw levensverhaal in een boek om te toveren.

Wil je het boek lezen?Jouw levensverhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniëla Postma. Lezen Jouw levensverhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN