De wraak van de geografie

De wraak van de geografie - Robert Kaplan | Northernlights300.org

... sterke militaire macht om de zaken naar zijn hand te zetten, in Iran en vooral Afghanistan 'nam de geografie wraak' en wees de Amerikanen op hun beperkingen ... Boek: De wraak van de geografie - Geschreven door Robert ... ... . In ... Na het grote succes van 'Moesson', komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: 'De wraak van de geografie'. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en ideeën weliswaar invloed hebben op de loop van gebeurtenissen, maar dat de geografie uiteindelijk bepalend is voor de loop van de geschiedenis. Na het grote succes van Moesson, komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: De wraak van de geografie. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en id ... De wraak van de geografie eBook door Robert Kaplan ... ... . Na het grote succes van Moesson, komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: De wraak van de geografie. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en ideeën weliswaar invloed hebben op de loop van gebeurtenissen, maar dat de geografie uiteindelijk bepalend is voor de loop van de geschiedenis. De Amerikaanse publicist Robert D. Kaplan heeft een nieuwe bestseller, De wraak van de geografie, waarin hij het belang van geografie voor de internationale politiek uit de doeken doet. Zijn roep om meer aandacht voor geografie is echter erg eenzijdig en een miskenning van alles waar ons vak voor staat. Lees „De wraak van de geografie wat de wereldkaart ons voorspelt over komende conflictenen het gevecht tegen het onvermijdelijke" door Robert Kaplan verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Een voortreffelijk waarnemer en een begenadigd schrijver.' - NRC Handelsblad Niet het individu maar de geografie bepaal Na het grote succes van Moesson, komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: De wraak van de geografie. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en ideeën weliswaar invloed hebben op de loop van gebeurtenissen, maar dat de geografie uiteindelijk bepalend is voor de loop van de geschiedenis. In De wraak van de geografie biedt Kaplan ons een geheel nieuwe blik op de Europese schuldencrisis, l...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Kaplan
DIMENSIE
5,9 MB
BESTANDSNAAM
De wraak van de geografie.pdf

OMSCHRIJVING

Na het grote succes van Moesson, komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: De wraak van de geografie. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en ideeën weliswaar invloed hebben op de loop van gebeurtenissen, maar dat de geografie uiteindelijk bepalend is voor de loop van de geschiedenis. Hij biedt ons een geheel nieuwe blik op de Europese schuldencrisis, legt uit waarom Rusland zo paranoïde is, geeft een verklaring voor de onverbiddelijkheid van de Chinese macht, laat zien hoe India in de knel zit tussen haar directe buren, bepleit waarom Iran de ware spil van EurAzië is en toont ten slotte aan waarom de grenzen van Arabische landen als Syrië en Irak minder kunstmatig zijn dan ze lijken.

Wil je het boek lezen?De wraak van de geografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Kaplan. Lezen De wraak van de geografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN