De Mensheidsrepresentant

De Mensheidsrepresentant - Sergej O. Prokofieff | Northernlights300.org

...iguren in terug te vinden : Centraal staat de mensheidsrepresentant ... antroposofie en apocalypse: 5- De triomf van Ahrimans ... ... . Onder en naast hem, in een spelonk, Ahriman, die naar omhoog kijkt. De Mensheidsrepresentant (Hardcover). In dit boek, dat van een diepe verbondenheid met Rudolf Steiner en diens meesterwerk getuigt, belicht Sergej... Een middag over de Mensheidsrepresentant, geïnspireerd door S.O. Prokofieff. De groot opgezette houten beeldengroep van Rudolf Steiner moest een centrale plek krijgen achter op het toneel van het eerste Goetheanum. Het eerste Goetheanum werd in de oudejaarsnacht van 1922-23 door ... Zondag 15 december 2019 - De Mensheidsrepresentant - de ... ... . Het eerste Goetheanum werd in de oudejaarsnacht van 1922-23 door brand verwoest, maar de beeldengroep, waaraan nog in een nabijgelegen atelier werd gewerkt, overleefde de… De houtsculptuur werd gemaakt door Rudolf Steiner en Edith Maryon en staat in het Goetheanum in Dornach. Het beeld is negeneneenhalve meter hoog. In het Duits heet het: Der Menschheitsrepräsentant. In het Nederlands: De Mensheidsrepresentant of De Mens. Rudolf Steiner aan het werk aan het beeld van de De Mensheidsrepresentant . In dit boek, dat van een diepe verbondenheid met Rudolf Steiner en...

INFORMATIE

AUTEUR
Sergej O. Prokofieff
DIMENSIE
4,95 MB
BESTANDSNAAM
De Mensheidsrepresentant.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek, dat van een diepe verbondenheid met Rudolf Steiner en diens meesterwerk getuigt, belicht Sergej Prokofieff de vele aspecten die aan het beeld van de Mensheidsrepresentant kunnen worden ontdekt. Wie dit boek leest, kan de indruk krijgen dat het uit de meditatieve arbeid van de auteur is ontstaan. Tegelijkertijd is de inhoud van de afzonderlijke hoofdstukken zo kort en compact, dat het boek eveneens zeer goed als meditatiestof voor de lezer kan dienen. Zo kan dit boek voor ons een leidraad worden om steeds dieper door te dringen in de werkelijkheid van Rudolf Steiners houten beeldengroep en daarmee ook de opgaven te vervullen die met dit grote geschenk aan de mensheid verbonden zijn. Een uniek boek over een uniek kunstwerk!

Wil je het boek lezen?De Mensheidsrepresentant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sergej O. Prokofieff. Lezen De Mensheidsrepresentant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN