Blij bang boos bedroefd

Blij bang boos bedroefd - Kapitein Winokio | Northernlights300.org

...én. Deze... Emoties kunnen verdeeld worden in vier primaire emoties: bang, boos, blij en bedroefd ... Kapitein Winokio - Blij bang boos bedroefd 360° clip ... ... . (Andere emoties zoals jaloezie, afgunst, schaamte, medelijden, wrok worden beschouwd als secundaire of samengestelde emoties omdat er denken aan te pas komt, en laat ik hier buiten beschouwing). Primaire emoties zijn er al op vroege leeftijd, eerder dan ... Blij Bang Boos Bedroefd. De laatste drie zijn op dit moment het sterkst. 6 Jaar geleden was ik blij en heel erg gelukkig dat mijn man 3 beroertes had overleefd, en was ni ... blij bang boos verdrietig - Pinterest ... . 6 Jaar geleden was ik blij en heel erg gelukkig dat mijn man 3 beroertes had overleefd, en was niets teveel voor me om voor hem te doen. 5 Goede jaren hebben we nog samen gehad. Dit jaar was het weer grondig mis met zijn gezondheid en is beginnend dementerend. Blij Bang Boos Bedroefd met CD. €22.95 Voeg toe aan winkelwagen. Hoe gaat het? Wat voel je? Waarom doe je dat? Wie ben ik? Toon je emoties, allemaal! Beleef ze één voor één. Deze muzikale waaier vol gevoel is een kompas voor kleine kinderen op weg naar de grote wereld. Leven is voelen, voelen is groeien. ... Bang Boos Blij is een boek over wat er is gebeurd bij de echtscheiding en daarna. Kinderen kunnen in het boek tekenen en schrijven om alle dingen die ze van binnen voelen een plaats te geven. De auteurs werken als counselor en mediator met kinderen waar...

INFORMATIE

AUTEUR
Kapitein Winokio
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Blij bang boos bedroefd.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe gaat het? Wat voel je? Waarom doe je dat? Wie ben ik? Toon je emoties, allemaal!Beleef ze één voor één. Deze muzikale waaier vol gevoel is een kompas voor kleine kinderen op weg naar de grotewereld. Leven is voelen, voelen is groeien.Kapitein Winokio en Mevrouw de Poes zetten elke emotie om in een tastbaar kinderlied zodat je al na één secondevoelt waarover het gaat.Fotografe Inge Van Zomeren legt de diep doorleefde emoties vast op de gevoelige plaat. Een bijzondere ervaring, met een prachtig resultaat!

Wil je het boek lezen?Blij bang boos bedroefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kapitein Winokio. Lezen Blij bang boos bedroefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN