De vijf rollen van een meesterherder

De vijf rollen van een meesterherder - Linda Kohanov | Northernlights300.org

...bevat een schat aan verlichte inzichten over hoe het natuurlijke gedrag van paarden ons kan helpen de innerlijke balans te vinden tussen de leeuw en het lam ... Amazon.com: De vijf rollen van een meesterherder: een ... ... . Voor ruiters die weer willen genieten van de samenwerking met hun paard De Vijf Rollen van een Meesterherder Published 7 maart 2017 at 1457 × 2024 in Boek van Linda Kohanov: De Vijf Rollen van een Meesterherder . Fnac: een revolutionair model voor sociaal intelligent leiderschap, De vijf rollen van een meesterherder, Linda Kohanov". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De vijf rollen van een meesterherder 1e druk is een boek ... Boek "De Vijf Rollen van een Meesterherder" in de VS ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De vijf rollen van een meesterherder 1e druk is een boek van Linda Kohanov uitgegeven bij Bloemendal Uitgevers. ISBN 9789492284020 ''Een oorspronkelijk meesterwerk. Linda Kohanov's De Vijf Rollen van een Meesterherder bevat een schat aan verlichte inzichten over hoe het natuurlijke gedrag van paarde Bestel De vijf rollen van een meesterherder Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het boek De vijf rollen van de leraar beschrijft voor elke rol op concrete, praktische wijze welk gedrag een effectieve leraar wel én niet vertoont. Ook worden talloze suggesties gegeven van manieren waarop de leraar zich de rollen, en het gedrag daarbij, kan eigen maken. Amazon.com: De vijf rollen van een meesterherder: een revolutionair model voor sociaal intelligent leiderschap (Dutch Edition) (9789492284020): Kohanov, Linda: Books Rio Grande Int & Rio Grande Texas, True Western Lifestyle. Bisschopweg 5a, 6741 LC Lunteren. Show Map 4.742 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met de vijf! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats 277 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop vijf rol eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De vijf rollen van de verpleegkundige . De vijf rollen van de verpleegkundige zijn: - zorgverlener - regisseur - ontwerper - coach - beroepsbeoefenaar Zorgverlener Dit is de meest belangrijke rol die de verpleegkundige vervult. In deze rol wordt op professionele wijze inhoud gegeven aan de volgende vier elementen van de zorg; zorg voor, zorg om ... In de daarop volgende hoofdstukken staat steeds één van de vijf rollen van de leraar centraal. Deze hoofdstukken, 2 tot 6, zijn allemaal op dezelfde manier opgebouwd. Een fictieve, optimale praktijkbeschrijving, die laat zien hoe de leraar de betreffende rol effectief vormgeeft....

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Kohanov
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
De vijf rollen van een meesterherder.pdf

OMSCHRIJVING

''Een oorspronkelijk meesterwerk. Linda Kohanov's De Vijf Rollen van een Meesterherder bevat een schat aan verlichte inzichten over hoe het natuurlijke gedrag van paarden ons kan helpen de innerlijke balans te vinden tussen de leeuw en het lam. Kohanov stijgt ver boven de geijkte zelfhulp-clichés uit in haar heldere definitie van hoe niet-agressieve kracht kan leiden tot het emotionele heldendom en de waarlijk empathische emotionele intelligentie die nodig is om de wereldcrisis die ontstaan is door roofzuchtig leiderschap te helen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar licht op de weg voorwaarts in een steeds donkerdere, steeds verder uit controle rakende wereld.''Chris Irwin, auteur van Een paard liegt nietDe auteur van de bestseller De Tao van Equus Linda Kohanov is internationaal spreker en docent. Ze heeft Eponaquest Worldwide opgericht om het helende potentieel van werken met paarden te onderzoeken en om programma's aan te bieden over onderwerpen strekkend van emotionele en sociale intelligentie, leiderschap, stressvermindering, ouderschap, tot consensus creëren en mindfulness. Ze woont in de omgeving van Tucson, Arizona.

Wil je het boek lezen?De vijf rollen van een meesterherder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Kohanov. Lezen De vijf rollen van een meesterherder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN