De verloren tweelinghelft

De verloren tweelinghelft - Alfred R. Austermann | Northernlights300.org

.... Alleengeboren tweeling en de MIR-Methode Maar ergens tijdens de zwangerschap redt een van de kindjes het dan niet ... 234. Groot gemis: alleengeboren tweeling of meerling - MIR ... ... . Soms krijgt de moeder een bloeding of een miskraam, maar lang niet altijd. Soms merkt ze er niks van. Het andere kind wordt geboren als eenling. Maar vaak mist het kind de ander, bewust of onbewust. Stel, je vermoedt dat je een verloren tweelinghelft hebt. 'De verloren tweelinghelft, alleengeboren tweelingen vertellen' door Alfred R. Austermann, Bettina Austermann - Onze prijs: €21,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verz ... bol.com | Het drama in de moederschoot | 9789077247679 | A ... ... . Austermann, Bettina Austermann - Onze prijs: €21,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Veel mensen worstelen, vaak jarenlang, met verlatingsangst, onverklaarbare schuldgevoelens, claustrofobie of andere onaangename gevoelens. De eigenlijke achtergrond van hun problemen is vaak lastig te achterhalen, totdat blijkt wat er daadwerkelijk aan deze gevoelens ten grondslag ligt: deze mensen zijn al voor de geboorte gescheiden van hun tweelingbroer of -zus, dat al in de moederbuik ... De verloren tweelinghelft : hoe een verlies vóór de geboorte een stempel op ons leven kan drukken. Evelyne Steinemann (auteur) Inhoud; Details; Heel wat mensen maakten in de baarmoeder deel uit van een tweeling, maar worden alleen geboren. wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan...

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred R. Austermann
DIMENSIE
4,59 MB
BESTANDSNAAM
De verloren tweelinghelft.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? Een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn.In verhalen, brieven en gedichten hebben alleengeboren tweelingen hun ervaringen weergegeven. Ze vertellen over hun verlangens, zoektocht en wegen van genezing. Het is ontroerend om te zien hoe ingrijpend het verlies van een tweelinghelft zo vroeg in de zwangerschap kan zijn en hoe begrip voor de eigen gevoelens en die van naasten kan ontstaan.Iedereen die met dit thema verbonden is, uit persoonlijke, psychologische en ook uit medische interesse, zal door dit boek geraakt worden.Psycholoog Alfred R. Austermann en sociaalpedagoog Bettina Austermann begeleiden in hun centrum in Berlijn al vele jaren volwassenen en kinderen. Zij zijn ook de auteurs van Het drama in de moederschoot, waarin zij met goedonderbouwde feiten en aandoenlijke voorbeelden laten zien welke gevolgen dit vroege verlies kan hebben en hoe de ziel geheeld kan worden.

Wil je het boek lezen?De verloren tweelinghelft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred R. Austermann. Lezen De verloren tweelinghelft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN