De grote dataroof

De grote dataroof - Christopher Wylie | Northernlights300.org

...dstof fungeert. Bestel De grote dataroof van Christopher Wylie ... Tegenlicht - De grote dataroof - Film, TV & Muziek - GoT ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De grote dataroof Christopher Wylie Hoe onze persoonlijke gegevens gekaapt werden om de wereld brexit en Trump te geven Klokkenluider Christopher Wylie vertelt in 'De grote dataroof' de bloedstollende ontstaansgeschiedenis van Cambridge Analytica, dat bouwde aan een van de machtigste wapens ooit: online psychologische massamanipulatie. de grote dataroof Harvard-professor Shoshana Zuboff schreef ... Uitzending gemist | VPRO Tegenlicht, De grote dataroof op ... ... . de grote dataroof Harvard-professor Shoshana Zuboff schreef een monumentaal boek over de nieuwe economische orde: The Age of Surveillance Capitalism. In deze uitzending van VPRO Tegenlicht trekt Zuboff de sluiers weg van Google en Facebook, en onthult een genadeloze gedaante van het kapitalisme waarin niet natuurlijke hulpbronnen, maar wij zelf als grondstof fungeren....

INFORMATIE

AUTEUR
Christopher Wylie
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
De grote dataroof.pdf

OMSCHRIJVING

Klokkenluider Christopher Wylie vertelt in ‘De grote dataroof’ de bloedstollende ontstaansgeschiedenis van Cambridge Analytica, dat bouwde aan een van de machtigste wapens ooit: online psychologische massamanipulatie. Het databedrijf verzamelde persoonlijke gegevens van meer dan 87 miljoen mensen en misbruikte die via Facebook – dat het oogluikend toestond! Samen met The New York Times en The Guardian trok hij in 2018 ten strijde en onthulde hij de duistere praktijken van Cambridge Analytica.In ‘De grote dataroof’ legt Wylie de kwetsbaarheid van gebruikers van social media en de onverantwoordelijkheid van techreuzen bloot. Trump en Brexit waren slechts vingeroefeningen. Wylie geeft een dringende waarschuwing voor de onzichtbare bedreiging van onze democratie.

Wil je het boek lezen?De grote dataroof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christopher Wylie. Lezen De grote dataroof Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN