Veerkracht

Veerkracht - Boris Cyrulnik | Northernlights300.org

...de wonden te genezen, stress en problemen beter aan te kunnen en je hersenen te programmeren voor veerkracht en geluk ... Home - VeerKracht Uitvaarten | Voor een waardevol afscheid ... . Zo vind je balans en harmonie - op je werk, in relaties met anderen en overal in je leven. Toon meer Toon minder. Reviews. Veerkracht Vele voorwerpen met veren Veren drukken kracht uit omdat ze terug willen veren naar de oorspronkelijke vorm. In deze clip zie je dat er veren zitten in allerlei voorwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. vorm veer kracht ... Leer- & Veerkracht werkt met een heleschoolben ... Veerkracht - Carrièretijger ... . Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. vorm veer kracht ... Leer- & Veerkracht werkt met een heleschoolbenadering. Waarom? Om het welbevinden en de veerkracht van iedereen op school écht effectief en duurzaam te verbeteren heb je meer nodig dan een losse training of lespakket. Maak positieve psychologie deel van het school-DNA! LEES MEER Veerkracht coaching, voor persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.Jouw coachvraag, proces en ontwikkeling zijn leidend. Door middel van gesprekken en interactieve werkvormen onderzoeken we jouw vraag, ontstaat inzicht en vind je je eigen oplossing Bungyjumpen: het toppunt van veerkracht. Gillen mag en verder is het een kwestie van je gewoon laten vallen: het elastiek zorgt ervoor dat je veilig omhoog veert....

INFORMATIE

AUTEUR
Boris Cyrulnik
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
Veerkracht.pdf

OMSCHRIJVING

VEERKRACHT laat zien welke factoren een belangrijke rol spelen in het al of niet tot stand komen van een succesvol helingsproces bij het opgroeien. Allereerst is van cruciaal belang dat een kind leert empathie van volwassenen te ontvangen, vervolgens zien we hoe belangrijk zaken als humor, creativiteit en onderwijs zijn. Cyrulnik put uit zijn eigen levensverhaal als enige overlevende uit een joods gezin, uit de levens van beroemde personen (Callas, Tolstoj, Balzac) en uit de cases van zijn patiënten.

Wil je het boek lezen?Veerkracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boris Cyrulnik. Lezen Veerkracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN