Van wethouder naar sjamaan

Van wethouder naar sjamaan - Hans Suur Maj Zonneveld | Northernlights300.org

...ij wezentjes waarnam en gevoelens had, die ... Van wethouder naar sjamaan van Hans Suur Maj Zonneveld ... ... ... Van Wethouder naar Sjamaan. Suur Maj - Van Wethouder naar Sjamaan | Kwaliteitweb.nl website laten maken Bestel Van wethouder naar sjamaan van Hans Suur Maj Zonneveld. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van Wethouder naar Sjamaan. BEKIJK DE PRESENTATIE. Deze presentatie gaat over mijn boek "Van Wethouder Naar Sjamaan". Van Wethouder naar Sjamaan. STUUR MIJ EEN BERICHT. Als je mij iets w ... Van Wethouder naar Sjamaan, mijn weg naar God en Godinne ... ... . STUUR MIJ EEN BERICHT. Als je mij iets wilt vragen of vertellen vul dan onderstaand formulier in en ik neem spoedig contact met je op. Van wethouder naar sjamaan - Hans Suur Maj. 9 9 x gezien 0 0 x bewaard sinds 10 jul. '19, 00:30. Bewaar ... Van Wethouder naar Sjamaan, mijn weg naar God en Godinne. 93 likes. Van de Geesten, mijn weg naar God en Godinne, Een spiritual memoir. Een spirituele autobiografie. Van wethouder naar sjamaan Hans Suur Maj Zonneveld • Boek • paperback. Samenvatting . Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000082138841","productCreator":{"creators":["Hans Suur Maj Zonneveld"],"crop ... Van wethouder naar sjamaan mijn weg naar God en Godinne, levenswandel van Hans Suur Maj Zonneveld. Hans Suur Maj Zonneveld . Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ... Van Wethouder naar Sjamaan. Suur Maj - Van Wethouder naar Sjamaan | Kwaliteitweb.nl website laten maken Van Wethouder naar Sjamaan, mijn weg naar God en Godinne. November 6, 2018 · WAARTOE ZIJN WIJ OP AARDE? Er was eens lang geleden een meester, een master. Eigenlijk wilde hij helemaal geen meester zijn.Laat staan zo genoemd worden. Dat gaf maar gedoe en zo. Van wethouder naar sjamaan | ISBN 9789089549822 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van wethouder naar sjamaan direct en eenvoudig bestellen uit voorraad b...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Suur Maj Zonneveld
DIMENSIE
3,76 MB
BESTANDSNAAM
Van wethouder naar sjamaan.pdf

OMSCHRIJVING

Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. Het veroorzaakte een diepe pijn en die speelde, al dan niet op de achtergrond, een rol in zijn hele levensloop. In dit boek doet hij verslag van de fascinerende ontwikkelingsreis die hij aflegde, tot hij in het diepst van zijn ziel, zijn ware wezen ontmoette en kon omarmen. Een openhartig, eerlijk en enerverend verslag van een diepgravende en inspirerende zoektocht, van een man die verder liep en dieper groef dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Hans Suur Maj Zonneveld werd geboren in Bussum en was er bijna tweeëndertig jaar raadslid waarvan twaalf jaar wethouder. Hij studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen en heeft twee kinderen. Hans Suur Maj was een leerling van Shakmah Winddrum via wie hij zijn naam Suur Maj kreeg. Hij volgde opleidingen o.a. op het gebied van Trance Healing en Speaking, Mediumschap, Sound Healing en mag zich Paqo (priester/healer) noemen in de q`erostraditie uit Peru. Hij is healer, coach en spreker over een andere manier van politiek bedrijven. Zie ook: wwwcentrumvanharte.nl.

Wil je het boek lezen?Van wethouder naar sjamaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Suur Maj Zonneveld. Lezen Van wethouder naar sjamaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN