Reiskookboek Frankrijk

Reiskookboek Frankrijk - Onno H. Kleyn | Northernlights300.org

...even door auteur Onno H. Kleyn? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Reiskookboek Spanje, Heerlijke Recepten… - voor €8,75 ... .nl en download gratis boeken! Lekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. Reiskookboek Frankrijk. Over de plaatser. margo10. Volgen. Volgers 4. Recepten 71. Kookboeken 16. Reacties (2) landmeter 06-06-2011 uitstekend recept, maar voor de dieeters onder ons , laat de creme fraice weg en vervang dit door 20 cl melk en 1 cl koffiemelk, maakt voor de smaak niet uit maar wel de calorieen, voor de koemelk allergie ... Reiskookboek Frankrijk, € 14,99 Culinair reiswoordenboek Frans, € 12,49 ... Reiskookboek Frankrijk - Onno Kleyn - Frankrijk Boeken ... ... Reiskookboek Frankrijk, € 14,99 Culinair reiswoordenboek Frans, € 12,49 Reiskookboek Italië, € 14,99 Culinair woordenboek Italiaans, € 12,49 Reiskookboek Spanje, € 13,99 Culinair woordenboek Spaans, € 9,99 Alle uitgaves zijn van Onno Kleyn en verschenen bij uitgeverij Van Dishoeck. Lees hier mijn eerdere recensie van de ... Frankrijk, wijn en Italië zijn geliefde onderwerpen en zo kwam er in 1996 al een reiskookboek voor Francofielen van zijn naam uit. Dat reiskookboek was de basis van de drie kookboeken die ongeveer 10 jaar later werden uitgegeven en waar nu, weer 10 jaar later, een herziene versie van in de winkels ligt. De pers over Reiskookboek Frankrijk: 'Prima boekje. En geestig. Ook voor thuisblijvers van harte aanbevolen.' - AD Magazine 'Een bijzonder eetboek. Niet alleen omdat de recepten zo heerlijk zijn (zonder uren in de keuken te hoeven staan!), maar vooral vanwege de aanvullende informatie.'...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno H. Kleyn
DIMENSIE
9,64 MB
BESTANDSNAAM
Reiskookboek Frankrijk.pdf

OMSCHRIJVING

Lekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. En genieten van al die heerlijke Franse lekkernijen die we op de lokale markt en in de hypermarchés zien. Met Onno Kleyns Reiskookboek Frankrijk ga je goed voorbereid op vakantie: Heerlijke recepten in Franse sfeer. Zowel geschikt voor een campinggasje als complete keuken in een vakantiehuis. Welke producten in de winkel zijn het aankopen waard en welke niet? Uitleg over wilde kruiden, streekwijnen en -producten. Praktische informatie, handige tips én een uitgebreide culinaire woordenlijst Frans-NL en NL-Frans.

Wil je het boek lezen?Reiskookboek Frankrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno H. Kleyn. Lezen Reiskookboek Frankrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN