Ontsokkeld leiderschap

Ontsokkeld leiderschap - Robert Mentink | Northernlights300.org

...iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs ... Wat is Coachend Leiderschap en hoe ontwikkel je het? ... . Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Robert Mentink neemt je als lezer mee in zijn ontdekkingstocht over waar het leiderschap zich op moet richten in deze ... Leiderschapsontwikkeling. Managers die effectief sturing geven aan je organisatie. Goed leiderschap is essentieel voor goede resultaten. Het zijn uiteindelijk de leiders in jouw organisatie - form ... Leiderschapsontwikkeling - Twynstra Gudde ... . Het zijn uiteindelijk de leiders in jouw organisatie - formeel en informeel - die veranderingen in goede banen leiden. Beschrijving Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Samenvatting Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Het ontwikkelen van je persoonlijke leiderschap is een prachtig proces. We noemen de training wel "wakker worden voor volwassenen" omdat veel mensen diep van binnen nooit ECHT hun verantwoordelijk gezien en genomen hebben. Met persoonlijk leiderschap bedoelen we precies die stappen nemen die je helpen om het stuur in eigen handen te nemen. 2 daagse training Persoonlijk leiderschap (Incompany) De training Persoonlijk leiderschap is bestemd voor ieder die vanuit eigen kracht zich wil door ontwikkelen. Wij verzorgen deze training op maat in geheel Nederland voor bedrijven en organisaties die Persoonlijk leiderschap willen bevorderen binnen de eigen organisatie. Praktische informatie Persoonlijk leiderschap ontwikkelen gaat over keuzes maken en je eigen koers durven varen. Zoals zelf een verandering in gang zetten of bepalen hoe je omgaat met een verandering die je overkomt. Je wordt niet geleefd door anderen en geeft leiding aan jezelf. Als je dat goed doet, dan heb je meer impact, óók als je geen leidinggevende functie ... Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Robert Mentink neemt je als lezer mee in zijn ontdekkingstocht over waar het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Mentink
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
Ontsokkeld leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Robert Mentink neemt je als lezer mee in zijn ontdekkingstocht over waar het leiderschap zich op moet richten in deze onzekere tijden. Hij stelt dat het traditionele Standbeeldleiderschap niet meer werkt en dat leidinggevenden zich beter kunnen richten op Zinvol leiderschap.Zinvol leiderschap gaat over het organiseren van horizontaal leiderschap én over het tonen van verticaal leiderschap. De ontdekkingstocht is gestoeld op ervaringen uit de praktijk van het onderwijs en op diverse bronnen, met bijzondere aandacht voor bronnen uit psychologie en filosofie. Er komt een breed scala van thema's aan bod, waaronder: het waartoe van het onderwijs, autonomie in verbinding, de professionele leergemeenschap, de morele dimensie van leiderschap, vertrouwen krijgen en -geven, zelfzorg en "anderzorg' en leiderschapsontwikkeling vanuit zelfbewustzijn. Robert Mentink studeerde organisatiepsychologie en cultuurwetenschappen. Hij is jarenlang werkzaam geweest als leraar en in diverse managementfuncties in en buiten het onderwijs. Momenteel werkt hij als organisatieadviseur vanuit Epsedean en is hij als managing partner en kernopleider verbonden aan de Thomas More Leiderschapsacademie.

Wil je het boek lezen?Ontsokkeld leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Mentink. Lezen Ontsokkeld leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN