In de tunnel

In de tunnel - Arjaan van Nimwegen | Northernlights300.org

... dat geheim hielden voor hun gasten. Licht in de tunnel bij Boeken ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Licht in de tunnel - ePUB ... ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheim hielden voor hun gasten. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in ... Tunnels | Rijkswaterstaat ... . De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheim hielden voor hun gasten. Afhankelijk van de drukte voor de tunnel kun je het beste afrit 39 nemen of in het geval van grote drukte al afrit 38. Afrit 40 ligt direct voor de tunnelingang, als je daar al bent aangekomen, is de route door de tunnel het snelst. Omrijden via de A13 (San Bernardinotunnel) is ook een mogelijkheid. Licht in de tunnel | ISBN 9789044932386 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Arjaan van Nimwegen
DIMENSIE
11,9 MB
BESTANDSNAAM
In de tunnel.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuwsberichtje roept bij de verteller van deze spannende roman herinneringen op aan een verleden waarin hij een rol heeft gespeeld. Alleen weet hij niet meer welke, want zijn geheugen vertoont gaten. Gealarmeerd door het krantenbericht gaat hij in zijn geboortedorp in het oosten van het land op zoek naar de betrokkenen bij een aantal moorden, veertig jaar geleden. Tijdens zijn onderzoek begint de verteller langzaam te beseffen dat zijn betrokkenheid bij de gebeurtenissen van toen wellicht groter is geweest dan hij had gehoopt, al twijfelt hijzelf steeds meer aan de waarheid van zijn bevindingen. Hij moet ook wel; zijn haperende geheugen wíl immers geen weet meer hebben van de feiten.

Wil je het boek lezen?In de tunnel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjaan van Nimwegen. Lezen In de tunnel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN