De doofpotgeneraal

De doofpotgeneraal - Edwin Giltay | Northernlights300.org

...d binnen de Militaire Inlichtingendienst, waar nietsvermoedende burgers de dupe van worden ... Srebrenica-boek De Doofpotgeneraal alsnog verboden | NOS ... . Dat verwacht ... De doofpotgeneraal. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2015 Kenmerken 1 daisy-rom (06 uur, 51 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Amsterdam : SpeakEasy Publisher & Agency, [2014]. - 198 pagina's Met literatuuropgave. De doofpotgeneraal biedt een onthutsende inkijk in een wereld waar spionage, chantage en ... WantToKnow Bookshop - De doofpotgeneraal ... . De doofpotgeneraal biedt een onthutsende inkijk in een wereld waar spionage, chantage en de ongeoorloofde inzet van middelen aan de orde van de dag zijn. Giltay onthult zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. 'De doofpotgeneraal' mag weer verschijnen! Na een eerder verbod door de rechter, is dit vonnis in hoger beroep vernietigd. Een generaal met drie sterren op de mouw die een privé-spion laat neuzen binnen een particulier bedrijf. En niet de eerste de beste: zijn eigen vrouw. Een stammenstrijd binnen de Militaire Inlichtingendienst, waar nietsvermoed Het boek 'De Doofpotgeneraal' mag weer worden verspreid. Dat heeft het gerechtshof Den Haag vandaag bepaald. De voorzieningenrechter had het boek verboden ter bescherming van de goede naam van een persoon die in het boek voorkomt. Die beslissing heeft het hof Den Haag vandaag in hoger beroep vernietigd. De recruiter die Giltay had benaderd, wilde publiek maken dat die foto's allerminst waren mislukt. 'De doofpotgeneraal' is de weerslag van dit spionageschandaal. De absurde gevolgen worden door Giltay nauwgezet beschreven. Gezien de nu lopende rechtszaken en onderzoeken in de nasleep van het Srebrenica-drama, is dit boek zeer beslist van ... Vergelijken - De doofpotgeneraal (Edwin Giltay) (2016) ISBN: 9789492161215 - 'De doofpotgeneraal' mag weer verschijnen! Na een eerder verbod door de rechter, is dit vonnis in hoger beroep vernietigd. Een generaal met drie sterren op de mouw die een… 'De doofpotgeneraal' mag weer verschijnen! Na een eerder verbod door de rechter, is dit vonnis in hoger beroep vernietigd. Een generaal met drie sterren op de mouw die een privé-spion laat neuzen binnen een particulier bedrijf. 'De doofpotgeneraal' mag weer verschijnen! Na een eerder verbod door de rechter, is dit vonnis in hoger beroep vernietigd. Een generaal met drie sterren op de mouw die een privé-spion laat neuzen binnen een particulier bedrijf. En niet de eerste de beste: zijn eigen vrouw. Een stammenstrijd binnen de Militaire Inlichtingendienst, waar nietsvermoedende burgers de dupe van worden. Dat verwacht ... De doofpotgeneraal: overheidsspionage op de bedrijfsvloer. Quotes: 'Minutieus beschreven en goed gedocumenteerd.' — Jan Pronk, oud-minister 'Goed dat hierover wordt bericht.' — Arnold Karskens, oorlogscorrespondent 'Roept de sfeer op van Graham Greene's fameuze Our man in Havana....

INFORMATIE

AUTEUR
Edwin Giltay
DIMENSIE
6,51 MB
BESTANDSNAAM
De doofpotgeneraal.pdf

OMSCHRIJVING

'De doofpotgeneraal' mag weer verschijnen! Na een eerder verbod door de rechter, is dit vonnis in hoger beroep vernietigd. Een generaal met drie sterren op de mouw die een privé-spion laat neuzen binnen een particulier bedrijf. En niet de eerste de beste: zijn eigen vrouw. Een stammenstrijd binnen de Militaire Inlichtingendienst, waar nietsvermoedende burgers de dupe van worden. Dat verwacht je in Pyongyang, niet in de polder. Toch is dit wat auteur Edwin Giltay meemaakte - hij schreef er 'De doofpotgeneraal' over.De inzet van deze krachtmeting binnen Defensie: het beruchte fotorolletje van Srebrenica. De recruiter die Giltay had benaderd, wilde publiek maken dat die foto's allerminst waren mislukt. 'De doofpotgeneraal' is de weerslag van dit spionageschandaal. De absurde gevolgen worden door Giltay nauwgezet beschreven. Gezien de nu lopende rechtszaken en onderzoeken in de nasleep van het Srebrenica-drama, is dit boek zeer beslist van actueel belang.

Wil je het boek lezen?De doofpotgeneraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edwin Giltay. Lezen De doofpotgeneraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN