Mooiste van wordsworth

Mooiste van wordsworth - W. Wordsworth | Northernlights300.org

...). Bloemlezing van zijn gedichten.LiedZe woonde bij Dove's bronnen,Liep langs een onbetreden pad:En wie heeft haar ... De mooiste van William Wordsworth - CORE ... ... De mooiste van William Wordsworth | ISBN 9789077441213 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De mooiste van Wordsworth | ISBN 9789045007472 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mooiste van wordsworth. Omschrijving: Bloemlezing van zijn gedichten. Lied Ze woonde bij Dove's bronnen, Liep la ... De Mooiste Van William Wordsworth Download PDF ePUB ... ... . Mooiste van wordsworth. Omschrijving: Bloemlezing van zijn gedichten. Lied Ze woonde bij Dove's bronnen, Liep langs een onbetreden pad: En wie heeft haar bezongen? Haast niemand heeft haar liefgehad. Viooltje bij een steen Vol mos, verborgen voor het oog!-Geen mooier ster, niet één William Wordsworth (1770-1850) is een van de meest invloedrijke Engelse romantische dichtersMet zijn Lyrical Ballads luidde hij, samen met Coleridge, het begin in van de romantiek in de Engelse poëzieWordsworth liet de traditionele classicistische opvattingen over poëzie varen en zoomde in op de natuur en o...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Wordsworth
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Mooiste van wordsworth.pdf

OMSCHRIJVING

Bloemlezing van zijn gedichten.LiedZe woonde bij Dove's bronnen,Liep langs een onbetreden pad:En wie heeft haar bezongen?Haast niemand heeft haar liefgehad.Viooltje bij een steenVol mos, verborgen voor het oog!-Geen mooier ster, niet éénVerrijst er aan de hemelboog.Ze leefde eenzaam, zoGing Lucy's leven stil voorbij;Daar is haar graf en o,Wat een verschil maakt dat voor mij!

Wil je het boek lezen?Mooiste van wordsworth in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Wordsworth. Lezen Mooiste van wordsworth Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN