De wasbeer

De wasbeer - Aleksandr Skorobogatov | Northernlights300.org

...service staat voorop en de slogan luidt dan ook; Perfect autowassen zonder krassen! De Wasbeer is specialist in car cleaning ... Openingstijden van Autowascentrum De Wasbeer in Dokkum ... . In onze ateliers wordt je wagen tot in de puntjes gereinigd, professioneel en met oog voor élk detail. Hier gaan we verder dan wassen of stofzuigen alleen. Velgen, koetswerk of (lederen) interieur, van onder de motorkap tot in het kleinste hoekje streven we naar perfectie. De gewone wasbeer of Noord-Amerikaanse wasbeer (Procyon lotor) is een roofdier uit de familie der kleine beren (Procyonidae). De wetenschappelijke naam van de soort werd als Ursus lotor in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. De gewone wasbeer is ... Glazenwassen laten uitvoeren regio Zoersel - De Wasberen ... . De wetenschappelijke naam van de soort werd als Ursus lotor in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. De gewone wasbeer is de algemeenste wasbeersoort en hij komt in groten getale voor in Noord-Amerika.De soort komt tevens als exoot in Europa voor. Het glazenwassen in de ruime regio van Zoersel hoort professioneel uitgevoerd te worden. U wilt niet achtergelaten worden met strepen op de ruiten of achtergebleven vuil op de dorpels. De Wasberen is uw ervaren partner in de glazenwasserij in uw eigen regio. Wij voeren het glazenwassen met de grootste zorg uit. Schoonmaakbedrijf De wasbeer is opgericht in januari 1993 en derhalve al een begrip voor meer dan 20 jaar. De hoofdactiviteiten zijn glazenwassen bij particuliere huishoudens en bedrijven in...

INFORMATIE

AUTEUR
Aleksandr Skorobogatov
DIMENSIE
7,91 MB
BESTANDSNAAM
De wasbeer.pdf

OMSCHRIJVING

De wasbeer in deze hilarische, maar ook diep ontroerende vertelling is een "kleine mens'. Het kwetsbare, vredelievende diertje heeft volkomen onuitvoerbare dromen, die hem wel de kracht geven om te overleven in de genadeloze wereld. Zo probeert hij zelfstandig te vliegen, beschermt hij het goede en vecht hij tegen het kwade. Hij overmeestert de zwaartekracht, hij duelleert en verdelgt vlooien. De echte beproevingen beginnen pas wanneer zijn geliefde voor een carrière in de showbizz kiest en in opgezette vorm tentoon wordt gesteld in een museum. De wasbeer onderneemt een heroïsche queeste om haar koste wat kost te redden en tot leven te wekken.

Wil je het boek lezen?De wasbeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aleksandr Skorobogatov. Lezen De wasbeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN