WERKBOEK STERK GENOEG

WERKBOEK STERK GENOEG - Bosman R. | Northernlights300.org

...rtelling tien lessen in levenskunst, die de geheime bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven ... Hoe maak ik mijn betonnen werkblad sterk genoeg? ... . de 10 lessen worden gepresenteerd in de vorm van een roman, maar zijn gebaseerd op de modernste inzichten over de verbijsterende wisselwerking tussen lichaam en geest. Bestel eenvoudig online: Werkboek Sterk genoeg! door Rob Bosman (Paperback 1997 uitgever van der Veer 200 pagina's) ISBN 9789075647105 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, rob bosman - werkboek sterk genoeg! Op boekwinkeltjes.nl koopt ... bol.com | WERKBOEK STERK GENOEG, Bosman R. | 9789075647105 ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, rob bosman - werkboek sterk genoeg! Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. HSP & WERKboek loopbaan Als je niet weet wat je wilt als HSP geeft dat ontzettend veel onrust. Je kan veel, vindt veel leuk, maar wat moet je kiezen? En waar te beginnen? Sterk genoeg! Geeft in een...

INFORMATIE

AUTEUR
Bosman R.
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
WERKBOEK STERK GENOEG.pdf

OMSCHRIJVING

Dit werkboek is bestemd voor de lezers van het boek Sterk Genoeg! Het basisboek Sterk Genoeg! geeft in een boeiende vertelling tien lessen in levenskunst, die de geheime bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven. de 10 lessen worden gepresenteerd in de vorm van een roman, maar zijn gebaseerd op de modernste inzichten over de verbijsterende wisselwerking tussen lichaam en geest.Iedereen die de 10 lessen ook in de praktijk wil brengen, zal blij zijn met dit werkboek. De leermethodes die hierin gebruikt worden zijn heel eenvoudig: iedereen kan het! Maar tegelijkertijd zijn ze, zoals de lezer van Sterk Genoeg! al verwachten zal, ook heel diepgaand en effectief. Eén van de meest effectieve vormen om te leren is: zèlf schrijven. Want hoe mooi de woorden van een ander ook zijn, je eigen woorden dringen gewoon dieper tot je systeem door. Daarom bevat dit werkboek ook veel ruimte om je al schrijvend met de principes van het basisboek vertrouwd te maken en ze diep in jezelf te verankeren. Want alleen dan werken ze!Op dezelfde manier leer je de overdenkingen uit het basisboek om te zetten in persoonlijke 'affirmaties', diep doorwerkende uitspraken in je eigen woorden, die precies bij jou passen.Maar er is meer. Het werkboek geeft in overzichtelijke Mind Maps een samenvatting van het basisboek. Dit helpt je de samenhang te doorgronden, maar ook om passages terug te vinden. Nog los van de Mind Map techniek zelf die voor vele doeleinden in je leven toepasbaar is. Het werkboek helpt je ook om stapsgewijs je persoonlijke missie te ontwikkelen: je eigen keuze voor de koers in je leven. Weinig dingen hebben meer heilzaam effect op iemands leven dan dat! De logboek/agenda helpt je je eigen leefpatronen te herkennen en zo nodig om te buigen; dit onderdeel is ook buitengewoon geschikt om artsen en therapeuten inzicht te geven in jouw leefpatronen en aanwijzingen te geven voor een beter effect van eventuele behandelingen. Verder bevat het boek 24 concrete oefeningen, een 'brief aan je doktor', aanwijzingen voor je persoonlijke organisatie, ideeën over de wisselwerking van gezondheid & werk en een korte introductie in Ayurveda. En niet te vergeten een samenvatting van de laatste inzichten over voeding en het voorkomen en zelf genezen van levensgevaarlijke ziekten zoals kanker.

Wil je het boek lezen?WERKBOEK STERK GENOEG in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bosman R.. Lezen WERKBOEK STERK GENOEG Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN