Van ego naar dienstbaarheid

Van ego naar dienstbaarheid - Odile Indu Koninx | Northernlights300.org

...e ... De invloeden van oude wonden, patronen, programma's van dienstbaarheid (gebaseerd deels op zuivere verbinding maar gemixt met oude pijn van eeuwen en collectieve invloed) mocht en mag steeds dieper omgezet worden naar een steeds zuiverder vorm van Dienstbaarheid ... dienstbaarheid Archieven - Uitjebewust.nl ... . "Niet mijn (ego) Wil geschiedde, maar Uw Wil (de Bron Bedoeling) geschiedde." 'Wanneer het Zelf meer en meer de leider is dan verwerp je de wereld niet, noch raak je eraan gehecht. Dit is de beste test voor leiderschap, geen gehechtheid, geen afwijzing. Innerlijke harmonie zal gereflecteerd worden in alles wat je doet.' Deze woorden van Sri Vasudeva op de achterflap van het boekje "Zoek het Zelf in je"; zijn een weergave van de kern van dit bo ... Van ego naar dienstbaarheid - Odile Indu Koninx - (ISBN ... ... . Dit is de beste test voor leiderschap, geen gehechtheid, geen afwijzing. Innerlijke harmonie zal gereflecteerd worden in alles wat je doet.' Deze woorden van Sri Vasudeva op de achterflap van het boekje "Zoek het Zelf in je"; zijn een weergave van de kern van dit boek. Van ego naar eco (Paperback). Van ego naar eco vertelt het aangrijpende verhaal van vier generaties in een katholiek boerendorp, gespiegeld aan... Behoud je ego in alle Nederigheid, Dienstbaarheid en Bescheidenheid. Dan behouden we wat er nu gaande is tussen veel mensen: de (bijna) ideale wereld! Lieve groet, Daisha. P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar [email protected] Ik beantwoord je Het einde van één plezier betekent gewoon het begin van de zoektocht naar het volgende genot. Het ego kan nooit tevreden zijn, nooit verzadigd worden met te veel plezier. Dus hoe kun je ontsnappen aan deze zelf-in stand houdende cyclus? Door je spirituele bestemming te vervullen in het leven dat dienstbaarheid is. -Niet functionele Ego-eigenschappen als begeerte, woede, trots en jaloersheid vervangen door gelijkmoedigheid, liefde, mededogen en vreugde.-De slaven kunnen over naar kamer 5 als ze geen last meer hebben van hun oude ego. Kamer5 over bewustwording en dienstbaarheid van geven Vertalingen in context van "in dienstbaarheid" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Indien de mens niet verkiest te overleven, dan bewaart de overlevende Richter de realiteiten die uit liefde zijn geboren en in dienstbaarheid zijn gekoesterd. In plaats van teveel in tegenstellingen en verschillen te (willen) denken en communiceren maar te zoeken naar wezenlijke gemeenschappelijke facetten en verbindingen dan kunnen we dacht ik in zijn algemeenheid wel vaststellen dat bij alle spirituele invalshoeken en via welke weg of methodiek dan ook wordt gestreefd naar het zichzelf ontdoen van ego en conditionering wat leidt tot het ontdekken ... Het jaar van de dienstbaarheid (2002-2003) is een goede aanzet om de dienst zijn juiste plaats te geven. Misschien ook om te durven inzien dat getuigend handelen een vorm van verkondiging is. T. DEHAENE in h...

INFORMATIE

AUTEUR
Odile Indu Koninx
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Van ego naar dienstbaarheid.pdf

OMSCHRIJVING

'Wanneer het Zelf meer en meer de leider is dan verwerp je de wereld niet, noch raak je eraan gehecht. Dit is de beste test voor leiderschap, geen gehechtheid, geen afwijzing. Innerlijke harmonie zal gereflecteerd worden in alles wat je doet.' Deze woorden van Sri Vasudeva op de achterflap van het boekje ''Zoek het Zelf in je'' zijn een weergave van de kern van dit boek. De wijze waarop Ed-Vyasa Verhoeff dit korte zinnetje fundamenteel uitwerkte in zijn werk- en privéleven kun je met recht een erfenis noemen uit zijn fascinerende en inspirerende leven. Een erfenis als geschenk aan iedereen die het wil ontvangen. Een geschenk vol kostbare parels.

Wil je het boek lezen?Van ego naar dienstbaarheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Odile Indu Koninx. Lezen Van ego naar dienstbaarheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN