Technologie de baas

Technologie de baas - Joop Hazenberg | Northernlights300.org

...pert in de digitale economie weet hij alles van de vele mogelijkheden die de massale technologisering met zich mee brengt, maar heeft hij ook zicht op keerzijden als het verlies aan privacy en stijgende ongelijkheid ... 5 Tips om je technologie de baas te blijven - Agema Coaching ... . De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In 'Technologie de baas' legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, st ... Technologie de baas - 9789000363537 - Paperback - Kunst ... ... . De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In 'Technologie de baas' legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Technologie de baas? 10 uitdagingen voor HR. In de media verschijnt het ene na het andere bericht over digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. De zorg van de HR-professional is dat medewerkers erin slagen mee te bewegen in de turbulente tijden en aansluiting houden op de ontwikkelingen. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In Technologie de baas legt Joop Haze...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop Hazenberg
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Technologie de baas.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe manier van leven en werken door extreme technoliseringVoor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. De komst van het internet en de stormachtige vlucht van de smartphone zijn pas het begin van een bijzonder tijdperk dat nog lang niet voorbij is: de langdurige periode van de vierde Industriële Revolutie. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste.In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Van zelfrijdende auto's tot fabrieken die volledig door robots worden "bemand', van computers die eerder dan dokters je gezondheidstoestand kunnen analyseren tot gamen met een VR-bril op. Hazenberg neemt je mee in de verbazingwekkende ereld van technologie en legt haarfijn uit wat deze technologie ons heeft gebracht en nog gaat brengen.Onderwerpen die o.a. aan bod komen: kunstmatige intelligentie, robotisering, industrie 4.0, 5G, internet of things, zelfrijdende auto's, drones, 3d printen, virtual reality en big data.

Wil je het boek lezen?Technologie de baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop Hazenberg. Lezen Technologie de baas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN