Haken van steek tot steek

Haken van steek tot steek - none | Northernlights300.org

...ij met een half stokje. 7. Rij 4 haak je hetzelfde als rij 2 (punt 5) ... Zakje haken om van alles in te doen: handig! - Breiclub.nl ... . Dan weer van kleur wisselen. Deze twee rijen steeds herhalen. 1e naald (goede kant van het werk): 1 kantsteek, *2 rechte steken naar rechts kruisen (brei eerst de 2e steek rechts voor de 1e steek langs. Brei dan de 1e steek recht), 2 rechte steken naar links kruisen (brei eerst de 2e steken rechts achter de 1e steek om. Brei dan de 1e steek recht)*. Herhaal van * tot *, eindig met 1 kantsteek. Kijk rechts voor een o ... Steek van de maand - Honingraatsteek breien | Alles voor ... ... . Herhaal van * tot *, eindig met 1 kantsteek. Kijk rechts voor een overzicht van de producten of klik hier om naar de startpagina van de shop te gaan. Boek: Haken van steek tot steek. Artikelnummer: TW1556 Categorieën: Boeken, Haken. Verkocht. Beschrijving. Basissteken, Open haakwerk, Motieven, Filet, Afghaans, Trossen, Reliëfs, Bobbels, ... "haken van steek tot steek" nieuw basissteken open haakwerk motieven filet afgaans trossen reliëfs bobbels lussen popcorns picots schelpen randen De V-steek is een patroonherhaling van 4 steken. Je haakt dus een veelvoud van 4 steken, plus nog minimaal 1 stokje aan elke kant. Dit komt neer op nog minimaal 2 steken extra. Rij 1: Haak een vaste in elke steek Rij 2: 1st, 1 steek overslaan, *(1st, 2l, 1st) in de volgende steek*. Sla 2 steken over en herhaal ** tot het einde van de rij, 1st. Dit boek is deel 4 uit de reeks Breien van steek tot steek en geschikt voor ervaren breisters. Het behandelt Aran breiwerk in elk mogelijk patroon: ruiten, kabels, verdraaide steken, honingraten, structuren, stroken, ondergronden, noppen, vlechten en ribpatronen. In totaal meer dan 250 patroonsteken met beschrijving en breikaarten. Een " Losse" is de naam van de basis steek waar vrijwel ieder haakpatroon mee begint. Een losse begint met het maken van een opzet lus en daarna haak je de eerste losse. Na het maken van de opzetlus, volgt de eerste losse. Haken van steek tot steek. 19 19 x gezien 0 0 x bewaard sinds 14 mei '20, 18:25. Bewaar ... Mandensteek van drie stokjes: Haak een ketting van lossen met een veelvoud van 6. Doe daar nog 4 lossen bij. Voor een proeflapje haak je 3x6=18 lossen + 4 lossen = in totaal 22 lossen. Haak een stokje in de vierde losse vanaf de naald en in iedere losse tot het einde (20 stokjes, de 3 lossen tellen als één stokje). Granietsteek- Doordat je met de granietsteek een platte en stevige en dichte structuur creëert, wordt deze steek veel gebruikt bij het haken van omslagdoeken, sjaals, dekens, plaids en pannenlappen. Het resultaat wat je krijgt met een granietsteek is voor zowel de voor- als achterkant hetzelfde. 3-jun-2020 - Bekijk het bord "Breisteken" van lisettejacob op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Brei steken, Breien en haken, Breien. Mocht je een grotere baret willen haken, haak dan door op dezelfde manier tot de gewenste...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Haken van steek tot steek.pdf

OMSCHRIJVING

Basissteken • Open haakwerk • Motieven • Filet Af gaans • Trossen • Reliëfs • Bobbels • Lussen Popcorns • Picots • Schelpen • Randen Dit boek geeft een vrijwel volledig overzicht van de honderden bestaande haaksteken.Op een vlotte en vooral toegankelijke wijze en aan de hand van honderden duidelijke diagrammen en fraaie illustraties worden de verschillende steken uitgelegd en overzichtelijk gedemonstreerd. De steken variëren van de basissteken tot aan ingewikkelde en kleurrijke motieven.Een beknopte en heldere inleiding legt de haaktechnieken uit en geeft adviezen over het lezen en toepassen van haakpatronen.

Wil je het boek lezen?Haken van steek tot steek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Haken van steek tot steek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN