Den Haag mijn Valentijn

Den Haag mijn Valentijn - Cor van Welbergen | Northernlights300.org

...antijnen. Observatie-poëzie: zo zou ik de taal van Cor ... Mijn Tweede Huisje in Den Haag | De Telefoongids ... ... Den Haag als werkgever, arbeidsvoorwaarden. Stad van vrede en recht. Internationale organisaties en internationale zone. Den Haag in cijfers. In 'Den Haag in cijfers' vindt u informatie over de stad en haar inwoners. Projecten en thema's. Verkeersprojecten, bouwprojecten en ICT-projecten. Den Haag, mijn Valentijn Cor van Welbergen brengt ieder jaar een bundel met verzameld werk uit. Leidend in deze bundels zijn vooral Haagse gebeurtenis ... Den Haag mijn Valentijn | Cor van Welbergen ... ... . Leidend in deze bundels zijn vooral Haagse gebeurtenissen die hem raken. Zolang hij deze in gedichten vervat die óns blijven raken zijn zijn teksten beschermd tegen de tand des tijds en blijven zij immer actueel. Den Haag, mijn Valentijn Cor van Welbergen brengt ieder jaar een bundel met verzameld werk uit. Leidend in deze bundels zijn vooral Haagse gebeurtenissen die hem raken. Zolang hij deze in gedichten vervat die ons blijven raken zijn zijn teksten beschermd tegen de tand des tijds en blijven zij immer actueel. Zonder opsmuk. Zonder tierelantijnen. Den Haag mijn Valentijn. Den Haag, mijn Valentijn Cor van Welbergen brengt ieder jaar een bundel met verzameld werk uit. Leidend in deze bundels zijn vooral Haagse gebeurtenissen die hem raken. Zolang hij deze in gedichten vervat die óns blijven raken zijn zijn teksten beschermd tegen de tand des tijds en blijven zij immer actueel. Zonder opsmuk. Bovendien werden Valentijn en Johan door De Jong gewezen op het feit dat zij hun eigen belangen nastreven bij het geven van hun mening. De Jong werd geconfronteerd met de uitspraken van Valentijn, die vond dat de KNVB recht van spreken had met hun besluiten. 'Valentijn doet het hartstikke goed. Die heeft ADO Den Haag fantastisch geholpen. Valentijn Aries Twisk. Geboortedatum en -plaats 14 april 1967, in een ziekenhuis in Scheveningen. Dat zes maanden na mijn geboorte opgedoekt is, maar ik denk niet dat dat mijn schuld was. Broers/zussen Nee. Enig en gezellig kind. Huisdieren Op het moment niet. Wel gehad, twee katten, Liba en Non. En een mooie witte keeshond die Kerry heette. Sport Uit het horeca aanbod in Den Haag hebben we een 3-tal Valentijns tips geselecteerd voor een romantisch uitje: 💕 VALENTIJNS ARRANGEMENT bij BIT Grill & Café & Boutique Hotel Corona 💕 De dag van de liefde, waarop een ieder zijn liefde voor elkaar mag vieren, staat weer voor de deur! Den Haag mijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor van Welbergen
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
Den Haag mijn Valentijn.pdf

OMSCHRIJVING

Den Haag, mijn ValentijnCor van Welbergen brengt ieder jaar een bundel met verzameld werk uit. Leidend in deze bundels zijn vooral Haagse gebeurtenissen die hem raken. Zolang hij deze in gedichten vervat die ons blijven raken zijn zijn teksten beschermd tegen de tand des tijds en blijven zij immer actueel. Zonder opsmuk. Zonder tierelantijnen. Observatie-poëzie: zo zou ik de taal van Cor willen noemen. Kort, krachtig, tot de kern. Wat hij beschrijft beklijft. Geen opgezwollen hyperbolen. Geen pleonasmen, zoals in de vorige zin. Louter woorden die treffen. Puur en onvervalst. Dat maakt zijn gedichten bijzonder verteerbaar en mede om die reden mag ik ze graag in mijn radioprogramma voordragen. Onderwijl blijft de essentie van een goed gedicht – eenheid van klank, ritme en beeld – fier overeind. Dat is knap. De stijl van Cor, een aardse vorm van dichten, vergt wel degelijk talent en ambachtelijk werk. Er zijn velen die het proberen, er zijn weinigen die het kunnen. Ik wens u veel leesgenot!Sjaak BralDe netto-opbrengst van deze bundel is bestemd voor de Stichting De Grijze Reigâh's.

Wil je het boek lezen?Den Haag mijn Valentijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor van Welbergen. Lezen Den Haag mijn Valentijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN