De derde chimpansee

De derde chimpansee - Jared Diamond | Northernlights300.org

...bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... De derde chimpansee, Jared Diamond - Ebook - 9789000319305 ... ... . De derde chimpansee. Mensen zijn voor 98% genetisch gelijk aan de gewone aap en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te verklaren dat wij in staat zijn... De derde chimpansee | ISBN 9789000319305 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reden genoeg voor de bekende Amerikaanse populair-wetenschappelijke schrijver Jared Diamond om de mens in zijn gelijknamige boek 'de derde chimpansee' te noemen. De chimpansee (Pan troglodytes) is een Afrikaanse mensaap.Zijn nauw ... bol.com | De derde chimpansee (ebook), Jared Diamond ... ... . De chimpansee (Pan troglodytes) is een Afrikaanse mensaap.Zijn nauwste verwant is de dwergchimpansee of bonobo (Pan paniscus).Beide chimpansees worden beschouwd als de nauwste nog levende verwanten van de mens.Sommige wetenschappers beschouwen de relatie tussen mens en chimpansee op basis van DNA-onderzoek als nauw genoeg om de chimpansee en de bonobo net als de mens in het geslacht Homo te ... De Derde Chimpansee (Onbekende bindwijze). Meer dan 98 procent van onze genen hebben wij gemeen met de gewone en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te... 'De derde chimpansee' door Jared ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jared Diamond
DIMENSIE
8,32 MB
BESTANDSNAAM
De derde chimpansee.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen zijn voor 98% genetisch gelijk aan de gewone aap en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te verklaren dat wij in staat zijn beschavingen, talen, godsdiensten en wetenschappen te ontwikkelen maar ook om dat in een oogwenk weer te vernietigen?Diamond schreef een baanbrekend, onderhoudend en soms schokkend boek over dat unieke schepsel en zijn evolutie: de derde chimpansee die mens heet.Scherp geschreven, een genot om te lezen. Deze uitdagende stijl van het boek dwingt de lezer ertoe zich grondig te bezinnen op het raadsel van de menselijke evolutie.¿New York Times Book ReviewJared Diamond is hoogleraar fysiologie in Los Angeles. Hij verricht onderzoek op het terrein van de evolutionaire biologie en is bekend als internationale bestsellerauteur van onder andere Zwaarden, paarden en ziektekiemen en Ondergang.

Wil je het boek lezen?De derde chimpansee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jared Diamond. Lezen De derde chimpansee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN