Yoga inzichtkaarten

Yoga inzichtkaarten - Monique de Boer | Northernlights300.org

...Ananda.nl. Raider Wait is de meest kaartenset ... Workshops | Artemis Yogacentrum IJsselstein ... . Ook tweedehands decks te koop en uiteraard nemen wij deze ook van je over. Yogamat Dreamcatcher is perfect voor intensieve yogastijlen door de toplaag van microfiber. Fluweelzacht en geleverd met bijpassend katoenen draagkoord. Buy Yoga inzichtkaarten: een volledige yoga cursus in 37 kaarten 01 by Boer, Monique de (ISBN: 9789055993062) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on el ... Yoga Inzichtkaarten | Artemis Yogacentrum IJsselstein ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Wat is Spirit in Style. Dé Spirituele cadeau winkel van Nijmegen, waar kwaliteit en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staat. Geniet van onze ruime collectie (half) edelstenen, mineralen en fossielen én schelpen in hun natuurlijke vorm, maar ook getrommeld, geslepen of gepolijst hebben we heel wat te bieden. Yoga Nidra. ONLINE: 9 april, 7 mei a.s. Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. U kunt er van uit gaan dat wij uw bestelling binnen 12 uur verpakken en verzenden nadat uw betaling is geaccepteerd. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u twee keuzes met betrekking tot de verzending:1. Orakelkaarten en inzichtkaarten. De Mindful Winkel heeft mooie kaartensets te koop. Bekijk ze hier.. Bio Amable verkoopt ook inzichtkaarten, kaarten trekken om inzicht te krijgen. Leuk voor jezelf of als cadeautje. Inzichtkaarten zijn kaarten om je snel een inzicht te geven in jou vraag of situatie. Ze helpen je om gedachten, gevoelens en emoties die gepaard gaan met problemen, dilemma's en moeilijkheden beter te begrijpen en te verwoorden. Trek op je gevoel een kaartje en je krijgt een inspirerende gedacht voor een optimistische kijk op het leven. 978-90-447-4579-5...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique de Boer
DIMENSIE
6,29 MB
BESTANDSNAAM
Yoga inzichtkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Deze set bevat 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke houding de beschrijving hoe je de houding uit kunt voeren.naast een volledige yoga work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans.De bijbehorende affirmaties zorgen voor een positieve mindset en versterken het zelfvertrouwen.Met heel veel plezier, passie en zorg heb ik deze yoga kaarten samengesteld. Ik wil je uitnodigen met de kaarten aan de slag te gaan en wens dat je net zoveel plezier zult beleven aan yoga als ik en dat het ook jouw leven mag verrijken.

Wil je het boek lezen?Yoga inzichtkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique de Boer. Lezen Yoga inzichtkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN