Web van herinneringen

Web van herinneringen - Jane Kirkpatrick | Northernlights300.org

...bo. Als jong meisje werd Eliza Spalding Warren gegijzeld ... Web van herinneringen - NRC Webwinkel ... . Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's bestaan wé... Web van herinneringen. Jane Kirkpatrick (vert. Jeannette Wilbrink-Donkersteeg). Uitg. Mozaïek, Zoetermeer 2016. 396 blz. € 19,90. Over blanke zendelingen, indianen van diverse pluimage en ... 'Web van herinneringen' door Jane Kirkpatrick - Onze prijs: €22,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Eliza Spalding Warren was nog maar een klein meisje to ... Web van herinneringen - Jane Kirkpatrick | Boeken.com ... . Eliza Spalding Warren was nog maar een klein meisje toen Indianen haar ontvoerden en in het dorp een bloedbad aanrichtten. Dat was in 1847. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's… Web van herinneringen. Jane Kirkpatrick. Als jong meisje werd Eliza Spalding Warren gegijzeld. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's bestaan wéér te worden ontwricht: haar impulsieve echtgenoot besluit te verhuizen om elders een nieuw leven op te bouwen. Bestel Web van herinneringen van Jane Kirkpatrick. Gratis verzending vanaf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Kirkpatrick
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Web van herinneringen.pdf

OMSCHRIJVING

Eliza Spalding Warren was nog maar een klein meisje toen Indianen haar ontvoerden en in het dorp een bloedbad aanrichtten. Dat was in 1847. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's bestaan wéér te worden ontwricht: haar impulsieve echtgenoot besluit te verhuizen om elders een nieuw leven op te bouwen. Eliza zal niet alleen haar geliefde thuis én het graf van haar moeder moeten verlaten; veel erger is dat ze zal verhuizen naar de streek waar ze ooit gevangenzat. Eliza krijgt het dagboek van haar moeder in handen, en ontdekt tot haar verbijstering dat haar eigen herinneringen niet het hele verhaal vertellen. Kan ze het duistere verleden onder ogen zien en verdergaan? Of zullen haar jeugdherinneringen haar voorgoed in hun greep houden?Een indrukwekkend verhaal over herinneringen die je beklemmen en over de genezing die volgt als je de draden van het verleden daadwerkelijk durft te ontrafelen.Over 'Letitia's appelboom''Een mooi boek, dat ik veel lezers toewens!' - Nederlands Dagblad 'Een prachtig voorbeeld van een sterke vrouw die bereid was om voor haar vrijheid te strijden.' - Reformatorisch DagbladJane Kirkpatrick heeft meer dan vijfentwintig romans op haar naam staan. 'Letitia's appelboom', haar debuut in Nederland, ontving lovende kritieken. Zie www.jkbooks.com.

Wil je het boek lezen?Web van herinneringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Kirkpatrick. Lezen Web van herinneringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN