Sterren Kijken

Sterren Kijken - Servé Vaessen | Northernlights300.org

...derd is. Met een beetje kennis en een paar apps om te spieken wordt de lucht boven uw hoofd zomaar veel betekenisvoller ... Telescoop kopen? | Frank ... . Een spoedcursus sterrenkijken in negen stappen. Sterren kijken, ergens in the middle of nowhere, op het strand van een Europees land of gewoon in ons eigen kikkerlandje. We hebben het allemaal wel eens gedaan en wanneer je het doet, is er ook altijd wel iemand die als eerste 'De Grote Beer' weet te spotten. Sterren kijken voor beginners (Hardcover). 'Sterren kijken voor beginners' van Michael Driscoll is een leerzaam boek ... Sterrenkunde in Nederland - Info over Sterren, Maan en ... ... . Sterren kijken voor beginners (Hardcover). 'Sterren kijken voor beginners' van Michael Driscoll is een leerzaam boek voor jonge onderzoekers. Planeten,... Dé blog met alle informatie over astronomie en ruimtevaart. Alles wordt uitgelegd op een eenvoudige manier zodat iedereen het kan begrijpen! Kom je verwonderen! Sinds 1938 verwelkomen wij jong en oud om samen naar de sterren te kijken en gefascineerd te raken door het heelal. Onder de koepel van de sterrenwacht staat daarvoor een enorme telescoop waarmee je diep het heelal in kunt kijken. e-Books Electronische brochures met duidelijke uitleg over bijvoorbeeld de zon of over meteoren (vallende sterren), Gratis!. Encyclopedie In deze rubriek vind je uitleg over zo'n 350 sterrenkundige onderwerpen. Over Aantrekkingskracht, zonnestelsel, planeten, planetoiden en meer. Kortom uitgebreide informatie van redelijk eenvoudig tot gespecialiceerd. Er staan ook interessante cijfers in over de felheid van het licht van sterren en je kan ook midden in de nacht nog 'zien' waar de zon is. Sky Map. Android - gratis Juist, een paar jaar terug was de naam van de app nog 'Google Sky Map' maar Google heeft het sterren kijken project afgestoten, nu is het een open source initiatief. U maakt op boeiende wijze kennis met de sterren, sterrenbeelden, planeten en ruimtevaart. Rondleiding sterrenwacht In het observatorium van het Planetron wordt uitgelegd hoe u met een telescoop naar de sterren kunt kijken, aan welke eisen een telescoop moet voldoen en wat de telescoop (de grootste optische telescoop van Nederland!) van Planetron zo bijzonder maakt. Een sterrenwacht is een gebouw waar je (soms gratis) naar sterren en planeten kunt kijken. Ook kun je er allerlei informatie vragen. De telescopen van sterrenwachten zijn veel beter dan de telescopen die je als particulier kunt kopen. Het is dus zeker een aanrader om eens een keertje naar een sterrenwacht in de buurt te gaan. Alles op een rij Samen sterren kijken van...

INFORMATIE

AUTEUR
Servé Vaessen
DIMENSIE
4,74 MB
BESTANDSNAAM
Sterren Kijken.pdf

OMSCHRIJVING

Het heelal spreekt tot de verbeelding. Sterren kijken neemt de lezer mee op een sightseeing tour door de wonderlijke kosmos. Servé Vaessen geeft tekst en uitleg over sterren, sterrenbeelden en andere hemelverschijnselen die de amateur-atronooom met het blote oog of een eenvoudige verrekijker kan zien. Nuttige waarneemtips worden gecombineerd met uitvoerige achtergrondinformatie. Bovendien komen tal van kosmische raadsels aan bod: Waarom is de aarde rond? Hoe maken sterren ons bestaan mogelijk? Waarom is het ’s nachts donker? Waarom laat ET niks van zich horen? Heeft de ruimte een rand? Door de bijzondere combinatie van weten en waarnemen is Sterren kijken een onderhoudend boek over wat iedereen altijd al over het heelal heeft willen weten.

Wil je het boek lezen?Sterren Kijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Servé Vaessen. Lezen Sterren Kijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN