Raak!

Raak! - Raf Stevens | Northernlights300.org

.... RAAK! zit in een van de drukste, culinaire straten van Utrecht aan de Drieharingstraat ... bol.com | Raak !, M. Wahl | 9789059081826 | Boeken ... . Slechts op 4 minuten loopafstand van Utrecht CS. Ideaal na een bezoekje aan de Jaarbeurs of een theatervoorstelling. Raak! In deze praktijk werkt Ruth Brandemann, psychomotorisch kindertherapeut. Ze biedt hulp aan kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 16 jaar oud. Afhankelijk van de hulpvraag biedt ze een training (kleinere en minder complexe hulpvraag) of een therapietraject aan. Met de regeling RAAK-PRO financiert Regieorgaan SIA 4-jarige onderzoeksprojecten van h ... Dit is Raak! - Nikki, Zoë en Jess ... . Met de regeling RAAK-PRO financiert Regieorgaan SIA 4-jarige onderzoeksprojecten van hogescholen. Hiermee willen we de kwaliteit (methodologisch en inhoudelijk) van het praktijkgericht onderzoek bevorderen en de onderzoekscapaciteit van de betrokken lectoraten versterken. Op zoek naar producten van Raak? Bekijk het overzicht van Raak producten bij Albert Heijn. Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd. Mocht u toch het slachtoffer van een woningoverval worden volg dan het RAAK-principe: R Rustig blijven; overvallers komen niet voor mensen, maar voor geld. A Accepteren; pleeg geen verzet. Ga er altijd van uit dat wapens echt zijn. A Afgeven; geef wat de daders vragen. Geld en goederen zijn vervangbaar. Beachclub Raak Wassenaar Op één van de leukste plekjes aan de Wassenaarse Slag voel je je al snel thuis en ervaar je een echt strandgevoel. Onze Beachclub staat dit jaar op de derde plek , lekker rustig, met prachtig zicht op de zee. Raak is een Nederlands frisdrankmerk dat in 1957 werd geïntroduceerd door A. Bruinsma's Limonadefabriek te Amsterdam.Het groeide uit tot een bekende frisdrank in veel verschillende smaken. Sinds 1998 wordt het geproduceerd door United Soft Drinks te Utrecht De regeling RAAK-mkb financiert onderzoeksprojecten van hogescholen in samenwerking met het mkb. Het doel van de regeling is het bevorderen van kennisuitwisseling om het innovatief vermogen van mkb-ondernemingen te vergroten. RAAK! associatiekaarten Deze kaarten helpen je om jezelf en anderen beter te leren kennen. Elk woord roept een associatie op. Net dat ene woord, dat ene moment kan RAAK zijn. De kaarten stimuleren tot nadenken en het verwoorden van ideeën en emoties. Dat kenmerkt Raak ICT sinds de start in 2008. Gevestigd in het bruisende ondernemerscentrum De Gruyterfabriek maakt het Raak ICT-team een gezonde groei door, maar blijft garant staan voor een persoonlijke en flexibele aanpak. Het motto: wij gaan geen uitdaging uit de weg! Contact Abonneer u op de kosteloze nieuwsbrief van Raak Verlichting en mis geen enkele nieuwtje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Raf Stevens
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Raak!.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen heeft een verhaal. Als bestuurder, ondernemer of expert wil je niet alleen een geloofwaardig verhaal vertellen, maar ook op emotioneel niveau verbinding maken met jouw publiek. Mensen raken, zodat je ze geloven en in beweging komen. Maar hoe bereik je jouw publiek, creëer je vertrouwen en zorg je dat jouw verhaal raakt? Reinier Rombouts en Raf Stevens interviewden vele leiders en ontdekten dat effectieve vertellers bewust of onbewust op drie niveaus communiceren om hun publiek te bereiken, te raken en in beweging te brengen. Dat doen ze via een eenvoudig model: van ik, naar wij, naar nu. Dit noemen zij het Story-Kompas. In 'RAAK!' laten de auteurs zien hoe het Story-Kompas werkt en hoe je dit zelf kunt inzetten. Want iedereen is een leider op zijn of haar domein en we willen allemaal onze doelen behalen. Benut jij de kracht van je persoonlijke verhaal? Over de auteurs Raf Stevens (België) en Reinier Rombouts (Nederland) adviseren bestuurders en ondernemers bij het vertalen van strategie in een verhaal. Raf en Reinier zijn experts op het gebied van leiderschap en storytelling, en spreken en schrijven hier veelvuldig over.

Wil je het boek lezen?Raak! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raf Stevens. Lezen Raak! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN