LEEF JE DNA

LEEF JE DNA - Alice Kroeze | Northernlights300.org

...te professionele community ter wereld. Alice heeft 16 functies op zijn of haar profiel ... DNA en familiegeschiedenis | CBG ... . Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Alice en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Niet jouw specifieke leven zoals je dat nu leeft zal leven na je dood. Maar jouw DNA zal opgenomen worden door de aarde. En in eoa vorm weer leven. Zo ook je bewustzijn. Denk ik. 3 likes. Beantwoorden. Edwin. 10 oktober 2014 08:49 at 08:49. Of wat dacht je van deze: Er is maar EEN leve ... - Leefh ... . Edwin. 10 oktober 2014 08:49 at 08:49. Of wat dacht je van deze: Er is maar EEN leven , en dat delen we allemaal samen! Je kunt ruwe data downloaden. Een eindeloze reeks van SNP's die in eerste instantie niets zegt, maar je kunt deze bestanden uploaden bij (Amerikaanse) sites die je in het Engels meer uitslagen geven dan dat je in eerste instantie hebt gekregen. Je ziet ook wat zeldzame 'afwijkingen' in je DNA zijn en je kunt zoeken op ziektes en aandoeningen. Lynn en Richard Brisco en hun twee jonge dochters Emily en Yvaine zijn een voedselbankgezin uit Bedfordshire. Ze zijn ongelukkig en vertrekken richting Portugal voor een zelfvoorzienend bestaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Alice Kroeze
DIMENSIE
5,10 MB
BESTANDSNAAM
LEEF JE DNA.pdf

OMSCHRIJVING

Meer energie, vruchtbare relaties en echt jezelf te zijn?Wat is het geheim van mensen die eindeloos veel energie, geluk en succes lijken te hebben? En hoe kun jij één van die mensen worden en blijven? Het boek 'Leef je DNA' geeft je het antwoord én de sleutels. Energiek, gelukkig en succesvol zijn, is namelijk geen toevalligheid, maar een vaardigheid. Die vaardigheid onder de knie krijgen, is het begin van het geweldige avontuur dat 'het leven' heet.Maar voordat je het avontuur aangaat, is het goed om te beseffen dat het leven geen rechte lijn is naar geluk en succes. Het leven bestaat uit pieken én dalen en dat is goed nieuws. Want juist in die dalen liggen de grootste schatten verborgen. Het enige dat je nu nog nodig hebt, is lef. Want, net zoals een surfer veel lef en oefening nodig heeft om te leren surfen op de golven van de zee. Zo heb je ook lef en oefening nodig om te leren surfen op de pieken en dalen van het leven.Ben jij er klaar voor om je te laten verrassen?

Wil je het boek lezen?LEEF JE DNA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Kroeze. Lezen LEEF JE DNA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN