Donderdagmiddagdochter

Donderdagmiddagdochter - Stevo Akkerman | Northernlights300.org

...tel Donderdagmiddagdochter van Stevo Akkerman ... Donderdagmiddagdochter , Stevo Akkerman | ISBN: 9789046819869 ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Donderdagmiddagdochter is het ontroerende en oprechte verhaal van een vader die om moet gaan met het verlies van zijn kind, van een echtgenoot die zijn huwelijk door zijn vingers ziet glippen en van een man die zijn geloof moet herijken. Extra informatie voor 'Donderdagmiddagdochter' van Stevo Akkerman. In "Donderdagmiddagdochter" schrijft Trouwj ... Een leven lang herijken - leesliter.nl ... . In "Donderdagmiddagdochter" schrijft Trouwjournalist Stevo Akkerman wat het sterven van zijn dochter met hem deed. En met zijn huwelijk. „Je verliest hetzelfde kind, maar je verliest ook elk je eigen kind." Donderdagmiddagdochter gaat over Evy. Zij leefde maar zeer kort. Tien jaar na haar geboortedood schrijft haar vader Stevo Akkerman op hoe hij dit beleefd heeft. Ik verwacht een heftig verhaal en daarom heeft dit boekje een tijd in de kast staan wachten. Het blijkt toch anders dan ik verwacht. Het eerste stuk gaat inderdaad over… 'Je kon God hier wel vinden, maar niet zoeken.' Een van die rake zinnen waar Donderdagmiddagdochter mee vol staat. Het is niet zomaar een zin, maar een die het verhaal samenvat. Akkerman is gereformeerd-vrijgemaakt opgevoed, deed Evangelische School voor Journalistiek en werkt tegenwoordig op de buitenlandredactie van Trouw. Donderdagmiddagdochter van Stevo Akkerman (boek, paperback, ISBN 9789046819869). Bekroond met de CLO Literaire Juryprijs 2014 en de Vlaamse prijs voor het Beste Spirituele Boek van... Donderdagmiddagdochter is het ontroerende en oprechte verhaal van een vader die om moet gaan met het verlies van zijn kind, van een echtgenoot die zijn huwelijk door zijn vingers ziet glippen en van een man die zijn geloof moet herijken. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode. Donderdagmiddagdochter op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Donderdagmiddagdochter is het ontroerende en oprechte verhaal van een vader die om moet gaan met het verlies van zijn kind, van een echtgenoot die zijn huwelijk door zijn vingers ziet glippen en van een man die zijn geloof moet herijken.. Bericht sep 28, 2017 #2 2017-09-28T08:15. Donderdagmiddagdochter is een aangrijpend verhaal en gaat over twee dingen: de verwerking van de dood van Evy en de rol van het geloof in Stevo's opvoeding. Stevo Akkerman en zijn vrouw Maria krijgen een paar weken voor de geboorte van hun derde kindje te horen, dat het kind geen nieren heeft en dus niet levensvatbaar zal zijn. Donderdagmiddagdochter Amis, Martin Lionel Aso Atkinson, Kate Leven na leven Böhler, Britta De beslissing Carrasco, Jesus De vlucht De Coster, Saskia Wij en ik Dogar, Sharon De jongen in het achterhuis Eng, Tan Twan De tuin van de avondnevel Frank, Anne Het Achterhuis Hertmans, Stefan Oorlog en terpentijn Hosseini, Khalid En uit de bergen kwam ......

INFORMATIE

AUTEUR
Stevo Akkerman
DIMENSIE
6,40 MB
BESTANDSNAAM
Donderdagmiddagdochter.pdf

OMSCHRIJVING

'In de boekenkast ligt een wit fotomapje dat begint met de foto van een gesloten wieg en eindigt met de foto van een gesloten graf.' Cirkelend rond de dood van de pasgeboren Evy Elise, is Donderdagmiddagdochter het verhaal van haar vader. Streng-gereformeerd opgegroeid, kiest hij voor een 'geloof met gaten'. Maar wat als zijn vrouw haar heil heel ergens anders zoekt? 'Natuurlijk mag ze zelf weten wat ze gelooft. Maar dit niet.' Donderdagmiddagdochter is het ontroerende en oprechte verhaal van een vader die om moet gaan met het verlies van zijn kind, van een echtgenoot die zijn huwelijk door zijn vingers ziet glippen en van een man die zijn geloof moet herijken.

Wil je het boek lezen?Donderdagmiddagdochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stevo Akkerman. Lezen Donderdagmiddagdochter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN