De Grond Onder Haar Voeten

De Grond Onder Haar Voeten - Salman Rushdie | Northernlights300.org

...eten op de grond" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Met beide voeten op de grond, en wat motorolie onder haar vingers maakt haar ook niets uit ... beide voeten op de grond - Vertaling naar Frans ... ... . Ik kon haar niet beschermen of het voor haar oplossen. De grond zakte onder mijn voeten weg." Zorg. Hoewel Felina momenteel de beste zorg krijgt, blijft het een zoektocht naar een antwoord, schrijft Miljuschka. "Het is een aandoening waar je pas de ernst van inziet als je ermee te maken krijgt." Zo vertelt de presentatrice dat haar ... Schrijver: Rushdie, Salman. Titel: De grond onder haar voeten. Uitgever: Contact, Amsterdam / Antwerpen, ... De grond onder haar voeten door Salman Rushdie ... ." Zo vertelt de presentatrice dat haar ... Schrijver: Rushdie, Salman. Titel: De grond onder haar voeten. Uitgever: Contact, Amsterdam / Antwerpen, 1999. Bijzonderheden: 621 p. paperback. 15x23 cm. 2e druk. Paperback, 1999, 620 pagina's, Nederlands, Goed. Actie: u ontvangt 15% korting bij gelijktijdige bestelling van 3 of meer (verschillende) artikelen! Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Wilfred Genee voelde grond onder voeten wegzakken: 'Dit gaat fout, dacht ik' Na een eerder afgekondigde mediastilte reageerde Wilfred Genee vanmiddag in zijn radioshow alsnog op de reuring ......

INFORMATIE

AUTEUR
Salman Rushdie
DIMENSIE
7,18 MB
BESTANDSNAAM
De Grond Onder Haar Voeten.pdf

OMSCHRIJVING

Aan het begin van deze overweldigende Rushdie komt de gevierde zangeres Vina Aspara terecht in een verwoestende aardbeving. Vanaf dat moment zal niemand haar ooit nog zien, ook Ormus Cama niet, de minnaar die zijn hele leven in de muziek naar haar blijft zoeken.De grond onder haar voeten geeft een prachtig beeld van de veranderende tijdgeest, van de cultuurverschillen tussen Oost en West en ook van de geschiedenis van de popmuziek. Behalve een verhaal over liefde, dood en rock-â n-roll is het een briljante hervertelling van de mythe van Orpheus.â De grond onder haar voeten is een literaire triomfâ ¦â â De Groene AmsterdammerSalman Rushdie won in 1981 met Middernachtskinderen de Booker Prize. Daarna volgden onder meer De duivelsverzen (1988) en De laatste zucht van de Moor (1995). Rushdies werk wordt vertaald in een groot aantal landen en werd verschillende keren bekroond.

Wil je het boek lezen?De Grond Onder Haar Voeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Salman Rushdie. Lezen De Grond Onder Haar Voeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN